Optakt: United SKAL kunne slå Burnley

United skal vise, at kampen mod Liverpool blot var én streg i regningen, når de tager imod Burnley på Old Trafford i aftens Premier League-opgør.

Det blev desværre til et nederlag i weekendens kamp mod Liverpool, men allerede i aften får ’De Røde Djævle’ muligheden for at komme på sejrskurs igen. Denne gang er det mod Burnley, som de slog 2-0 på udebane for en lille måneds tid siden. United skal vise, at Liverpool-kampen blot var et udtryk for to hold, der niveaumæssigt adskiller sig markant fra hinanden på nuværende tidspunkt – og at de ikke har mistet pusten.

Det er der også grund til at tro på. Som Solskjær påpegede, var der flere positive aspekter at tage med fra kampen. United gav Liverpool kamp til stregen i det meste af anden halvleg, samtidig med de skabte målfarlige chancer og sommetider beviste, at de kunne dæmme op for Liverpools maskinrum på midtbanen. Dette var på trods af et betragteligt amputeret mandskab.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Nu gælder det Burnley, og de vil med garanti stille sig ned i en defensiv og kompakt konstellation. United skal derfor spille hurtigt og udvise aggressivitet for at trænge igennem ’the Clarets’ forsvarsblokade. Mata har på det seneste vist lovende takter og må forventes at have friske ben til kampen, hvorfor jeg spår, at den lille spanier bliver en nøglefigur til aftens opgør. Den offensive troldmand skal finde hullerne mellem kæderne og igangsætte hurtigt og innovativt angrebsspil. Hvis det lykkes, burde United vinde komfortabelt. Selvom United mangler prominente spillere, er de med længder et bedre hold en Burnley. Kun en sejr tæller.

Dato, tid og sted:

Kampen bliver spillet den 22. januar 2020 kl. 21:15 på Old Trafford.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Skader/karantæne:

Ifølge Solskjær vil han have de samme spillere til rådighed som mod Liverpool. Der er dog tvivl om Lindelöf, der åbenbart var blevet sendt hjem fra træning i går grundet potentiel sygdom. Bailly og Dalot er begge blevet klar efter skader, men om det er for tidligt at tage dem i brug fra start af til kampen mod Burnley, er stadig et spørgsmålstegn. Derfor bliver det måske Jones eller Shaw, som spillede en mere central rolle i opgøret mod Liverpool, der erstatter Lindelöf i midterforsvaret. Der var intet nyt fra træneren om Tuanzebe og Rojo, så de forventes også at være ude. Derudover må Rashford, Pogba og McSauce se på fra lægterne til aftens kamp samt de næste mange.  

Hos ’the Clarets’ vil man savne målnæsen Ashley Barnes, mens Johann Berg Gudmundsson er tvivlsom.  

Dommer:

Jon Moss skal dømme kampen.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea

Wan-Bissaka – Maguire – Jones – Williams

Fred – Matic

Greenwood – Mata – James 

Martial

Burnley:

Pope

Bardsley – Tarkowski – Mee – Taylor 

Hendrick – Westwood – Cork – McNeil

Rodriguez – Wood

Hold øje med:

Jeg vil ikke mene, at der er en specifik spiller, som United skal holde øje med hos gæsterne. Burnley er et stærkt kollektiv, der står for hårdt arbejde og en beundringsværdig fighter-mentalitet. Spiller for spiller er de højest gennemsnitlige, men sammen er de ganske farlige. Sean Dyche er en mester til at fremelske passion og arbejdsiver, og det skal United være forberedt på.

Sagt om kampen:

Ole Gunnar Solskjær: ”Sidste sæson [mod Burnley] var første gang, jeg så spillerne rejse sig fra modgang. Vi var 2-0 nede med syv eller otte minutter igen, men kom tilbage på 2-2, så vi kommer til at tilgå denne kamp, som hvis de havde vundet fem kampe i træk. De kommer altid til at give dig kamp til stregen.”

Skribentens bud på kampens udfald:

Jeg tror på en komfortabel United-sejr på 2-0. Martial og Mata scorer målene.  

Vidste du, at…

  • Aftens kamp opgør markerer nummer 130 mellem United og Burnley. Hos førstnævnte er det blevet til 62 sejre, hvor sidstnævnte står noteret for 44 sejre.
  • Burnley har ikke vundet i deres seneste 10 kampe mod United.
  • Til gengæld har Burnley drillet United i deres seneste tre kampe på Old Trafford, hvor to af dem er endt med remis på 2-2.  

TV:

Xee og Viaplay

Hvem spiller rivalerne mod:

Sheffield United – Manchester City (0-1)

Chelsea – Arsenal (2-2)

Tottenham – Norwich  

Wolves – Liverpool

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Podcast: Efter regnvejr kommer solskin

Næste artikel

Dalot er klar til at kæmpe for sin plads

ANNONCE