Optakt: United skal slå West Ham og komme tilbage på sporet

Manchester United skal lørdag middag til London og spille mod West Ham. Efter en uge med meget uro i klubben, kan vigtigheden af en sejr ikke understreges nok.

Sæsonen startede fint med en hjemmesejr over Leicester. Herefter kom Manchester United ind i en dårlig periode med nederlag til henholdsvis Brighton og Tottenham. Dette førte til ramaskrig om krisetilstande. Pludselig vendte resultaterne dog igen, og United vandt tre kampe i streg. Endelig gik det Uniteds vej!

Og nu står vi så her… Siden de tre vundne kampe har United spillet uafgjort mod Wolves i en rigtig skuffende kamp på Old Trafford. Ikke nok med dette, så tabte Mourinho og co. til Derby County fra Championship sent tirsdag aften.

Hvad sker der så i Manchester-klubben denne weekend? Der har været nok at tage fat på i løbet af ugen: Den interne splid mellem stjernespiller, Pogba, og cheftræner, Mourinho, som angiveligt har kørt over en længere periode, endte med, at Mourinho tirsdag bekræftede, at Pogba ikke længere er viceanfører i klubben. Noget der blot kaster endnu mere benzin på det bål, som allerede brænder i den røde del af Manchester.

Lørdag skal der tages revanche, og det er på tide, at klubben viser, hvad den er lavet af. Turen går til London, hvor London Stadium sætter rammerne for opgøret mellem West Ham United og Manchester United.

West Ham startede skidt i dette års Premier League. Der har været stor udskiftning i både spillertrup og trænerstab i løbet af sommerferien, men det virker til, at den nye træner, Manuel Pellegrini, er ved at få bedre styr på sit mandskab. Fire point i de to seneste Premier League kampe samt en 8-0 sejr over Macclesfield Town i Carabao Cup vidner om dette. 

Dato, tid og sted:
Kampen spilles lørdag den 29 september klokken 13:30 på West Hams hjemmebane, London Stadium, i London. 

Kampens dommer:
Michael Oliver har fået til opgave at dømme kampen. Han dømte blandt andet FA-Cup finalen mellem Chelsea og United i seneste sæson. 

Skader og karantæner:
Marcus Rashford er igen til rådighed for Manchester United efter at have afsonet de tre kampes karantæne, som han blev tildelt efter det røde kort, han modtog i Premier League kampen mod Burnley den 15. september.

Det ser generelt positivt ud på skadesfronten. Det er kun Marcos Rojo, som stadig sidder ude. Derudover har Sergio Romero karantæne på grund af det røde kort, han blev tildelt i onsdagens Carabao Cup kamp mod Derby. 

Mulige startopstillinger:

                                        Manchester United:

                                                  De Gea
                     Valencia – Smalling – Lindelöf – Shaw
                                            Matic – Fellaini
                                      Mata – Pogba – Sanchez
                                                  Lukaku

                                              West Ham:

                                                Fabianski
                           Zabaleta – Diop – Balbuena – Masuaku
                                      Noble – Rice – Obiang
                         Yarmolenko – Arnautovic – Anderson 

Hold øje med:
Marko Arnautovic er en af de mest interessante spillere på West Hams hold. Østrigeren har været ude med en skade i de seneste to kampe, men han skulle angiveligt være klar til opgøret lørdag. Arnautovic er en fysisk stor angriber, men hans størrelse snyder. Han har både teknikken i orden, sparker godt og er ikke langsom. Han var topscorer for ”The Hammers” i forrige Premier League sæson med 11 mål og står indtil videre denne sæson noteret for tre mål i fem kampe. 

Sagt om kampen:
”Alle ændrer sig med årene. Jeg synes José (Mourinho, red.) er en top manager. Han har haft en fantastisk karriere” – Citat Manuel Pellegrini, West Ham træner.

”Fem kampe i september, nul nederlag, tre sejre, to uafgjorte, men det er ikke godt nok og selvfølgelig ønsker vi at slutte september måned af med en god kamp, en god præstation og et godt resultat” – Citat José Mourinho. 

Skribentens bud på kampens resultat:
West Ham kommer modsat Manchester United med et par gode kampe i bagagen. Det kunne derfor godt tyde på at blive en svær kamp. Jeg håber og tror dog på, at United ønsker at vise overfor både fansene og dem selv, at den seneste uge ikke er begyndelsen på en periode med yderligere dårlige resultater. Vi vinder 1-2, og en turbulent uge slutter godt. 

Vidste du, at…

  • West Ham har kun fået to sejre og spillet syv uafgjort i de sidste 25 møder i alle turneringer mod Manchester United. Begge sejrene har været i London.
     
  • Sidste kamp mellem Manchester United og West Ham endte 0-0. Dette var også på London Stadium.
     
  • Sanchez har spillet 333 minutters fodbold denne sæson og kvitteret med nul mål. Sammenlignet med dette har den tidligere United og nuværende Arsenal-spiller, Danny Welbeck, scoret fire mål på 221 spilminutter. 

TV:
Kampen kan ses på 6’eren.

Hvem spiller rivalerne imod:
Arsenal – Watford
Huddersfield – Tottenham
Manchester City – Brighton
Chelsea – Liverpool 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho om Pogba: - Manchester United er større end os alle

Næste artikel

Der Spiegel: Cristiano Ronaldo anklaget for voldtægt

Relaterede artikler
Total
0
Share