Der Spiegel: Cristiano Ronaldo anklaget for voldtægt

En amerikansk kvinde anklager Cristiano Ronaldo for at have voldtaget hende i Las Vegas i 2009. Ifølge kvinden har Ronaldo betalt hende for ikke at sige noget.

For et år siden beskrev den velrenommerede tyske avis Der Spiegel, hvordan Cristiano Ronaldo angiveligt skulle have voldtaget en amerikansk kvinde i 2009 – lige omkring hans skifte fra Manchester United til Real Madrid.

Dengang var historien baseret på nogle dokumenter, avisen havde fået fat i, men nu har kvinden, som portugiseren angiveligt skulle have voldtaget på et hotelværelse i Las Vegas, valgt at stå frem.

Kvinden hævder, at Ronaldo dengang betalte hende i omegnen af 2,6 millioner kroner for ikke at fortælle nogen om hændelsen. Kvinden har nu sagsøgt den nuværende Juventus-spiller i den amerikanske stat Nevada.

Ronaldos repræsentanter har allerede reageret kraftigt på anklagen i en omhyggeligt formuleret pressemeddelelse:

– Dækningen i Der Spiegel er åbenlyst ulovlig. Den krænker vores klient Cristiano Ronaldos personlige rettigheder på en meget alvorlig måde. Dette er en uacceptabel dækning af mistanker inden for privatlivets fred.

Repræsentanterne vil nu arbejde for at få en erstatning fra den tyske avis, der “svarer til overtrædedelsens grovhed”. De kalder i øvrigt Der Spiegels dækning “en af de alvorligsted krænkelser af personlige rettigheder i de seneste år.”

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Optakt: United skal slå West Ham og komme tilbage på sporet

Næste artikel

Fred vænner sig til Premier League

ANNONCE