Optakt: United skal spille sig videre i Europa League

Forrige torsdag var Manchester United på en udebanetur til Belgien, hvor modstanderen hed Club Brügge. Kampen endte 1-1, hvilket betyder, at der er alt at spille for forud for returopgøret torsdag aften.

Det mest suveræne hold i belgisk fodbold hedder i øjeblikket Club Brügge. Derfor var det også en svær udebanetur, som United-spillerne forrige torsdag var på, da de skulle forsøge at få et positivt resultat med hjem i første opgør af Europa Leagues sekstendedelsfinaler.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

”De Røde Djævle” fik, efter en vigtig Anthony Martial-scoring, spillet sig til et 1-1-resultat, hvilket betyder, at intet er afgjort forud for returopgøret torsdag aften på Old Trafford.

Siden forrige torsdags møde har begge hold leveret positive resultater hen over weekenden. Club Brügge vandt 1-0 på hjemmebane over Charleroi, mens United leverede en utroligt overbevisende 3-0-sejr på Old Trafford over Watford.

Til trods for at Bruno Fernandes i øjeblikket ser ud til at have fundet sig til rette i England, Martial leverer mål på stribe samt Luke Shaw, Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka og de andre forsvarsspillere er begyndt at spille til nul, virker Brügge dog fortsat til at være det mest formstærke hold.

Belgierne har ikke tabt en betydende fodboldkamp, siden holdet tabte 1-3 på hjemmebane til Real Madrid i Champions League-gruppespillet tilbage i starten af december-måned 2019. Faktisk har holdet kun tabt en kamp i den hjemlige liga i denne sæson, og det virker i øjeblikket usandsynligt, at holdet ikke skal vinde det hjemlige mesterskab.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles torsdag den 27. februar klokken 21:00 på Old Trafford.

Skader/karantæner:

Det lysner på skadesfronten for Ole Gunnar Solskjær og co. Mange spillere er vendt tilbage fra skade, og i øjeblikket er Paul Pogba, Marcus Rashford og reservemålmand Lee Grant de eneste spillere, som er meldt endegyldigt ude af opgøret. Axel Tuanzebe og Timothy Fosu-Mensah er tilbage i træning, men kommer heller ikke i aktion.

Club Brügge har to vigtige spillere skadet forud for torsdagens opgør. Holdets anfører, Ruud Vormer, samt målscoreren fra det omvendte opgør, Emmanuel Denis, er begge udeladt fra den 22-mands trup, som er rejst til Manchester. Begge blev skadet i weekendens sejr mod Charleroi. Derudover er forsvarsspilleren Eder Balanta karantæneramt efter at have modtaget et gult kort i det første opgør mellem de to klubber. Tre vigtige mænd for det belgiske storhold.

Dommer:

Kampen dømmes af Serdar Gözübüyük. Den 34-årige hollænder har hidtil i denne sæson dømt to kampe i Europa League: Arsenals 3-2-sejr over Vitoria SC samt Borussia Mönchengladbachs sejr over Wolfsberger. Begge i turneringens gruppespil. Gözübüyük dømte også Manchester Citys hjemmebane-opgør mod kroatiske Dinamo Zagreb i dette års Champions League.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

Romero
Wan-Bissaka – Bailly – Maguire – Williams
McTominay – Pereira
Greenwood – Fernandes – James
Martial

Club Brügge:

Mignolet
Mata – Michele – Deli
Kossounou – Sobol – Rits – Cuyper
Tau
Diatta – Vanaken

Hold øje med:

For en uge siden nævnte vi Club Brügges helt store profil, Hans Vanaken. Den belgiske landsholdspiller er fortsat den vigiste spiller for det belgiske storhold, men det er også værd at nævne andre spillere forud for torsdagens opgør. Målscoreren fra 1-1-kampen, Emmanuel Denis, blev skadet i weekenden, og dette er et hårdt slag for Club Brügge.

På samme tid giver det dog mulighed for nye spillere til at skinne igennem. En af de spillere, som kan komme til at levere i Denis’ fravær, er Krepin Diatta. Senegaleseren var skadet forrige torsdag, men er, hvis han bliver klar, en spiller der på sine bedste dage kan true selv de bedste hold med sin hurtighed. 

Skribentens bud på kampens resultat:

Alt andet end videre avancement i morgen aften vil være uacceptabelt. På Old Trafford mod et hold fra den belgiske liga forventer jeg, at United spiller sig sikkert videre i Europa League. Morgendagens kamp bliver sæsonens største opgør for Club Brügge, og den skal derfor tages meget seriøst. Fortsætter vi de fine takter fra weekenden, bør vi dog kunne lukke kampen i løbet af den første time.

Det mest optimale vil være at komme hurtigt foran, idet der venter en svær kamp i weekenden mod Everton. Så nemt tror jeg dog ikke det bliver. Mit bud er, at United henter en 2-1-sejr på mål af Mason Greenwood og Anthony Martial.

Vidste du, at…

  • United er ubesejret i 17 af holdets seneste 18 kampe i Europa League?
  • Bruno Fernandes har scoret fem mål og leveret tre assist i årets Europa League? Alle målene er scoret for Sporting Lissabon, og det gør portugiseren til den femte mest scorende spiller i turneringen. De fire spillere, som har scoret flere mål end Fernandes, står alle noteret for seks scoringer.
  • Club Brügge har vundet det belgiske mesterskab femten gange?
  • Belgierne derudover også er endt på andenpladsen i den daværende UEFA Cup tilbage i 1977-78-sæsonen?

TV:

Kampen sendes på Eurosport 2.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Skadesopdatering: Alle undtagen fem mand klar

Næste artikel

Velspillende Shaw mærker konkurrencen fra Brandon Williams

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share