Velspillende Shaw mærker konkurrencen fra Brandon Williams

Luke Shaw deltog ved dagens pressekonference ved Ole Gunnar Solskjærs side. Han kommenterede på sine gode præstationer i en ny position, og hvordan ham og Brandon Williams presser hinanden.

To måneder har Luke Shaw siddet på skadesbænken i denne sæson. Det er et scenarie både spilleren og fansene kan genkende.

I det seneste tilfælde har situationen dog været anderledes end før. Der er kommet fornyet konkurrence og pres på Luke Shaw, da hans vikar Brandon Williams har imponeret alle med sine flotte præstationer.

Ashley Young har før grebet ind når Shaw har været på sidelinjen, men qua hans alder blev han aldrig af nogen betragtet som en seriøs langvarig kandidat til posten som venstreback.

Brandon Williams derimod er ung og har masser af potentiale. Det var blot et spørgsmål om tid før fans og medier ville diskutere hvem pladsen egentlig skal tilhøre fremover. Den diskussion er på det seneste forstummet lidt, da Luke Shaw og Brandon Williams i et par kampe har været på banen samtidig i en 3-5-2.

Luke Shaw har gjort det forrygende i den venstre side af et tre-mandsforsvar, og Brandon Williams har kunne fokusere sin energi på mere offensive aktioner som den venstre wingback. I den seneste kamp mod Watford var Shaw dog tilbage på sin vante plads på venstreback, og blev hædret i diverse medier som en af banens bedste spillere.

Englænderen selv lægge dog ikke meget i hvad medierne skriver om hans præstationer:

– Jeg er stadig ung og har masser af plads til forbedring. Jeg ønsker at forbedre mig dag efter dag ved hårdt arbejde. Jeg behøver ikke bekymre mig om hvad de siger i medierne, nogle gange er det godt, andre gange er det skidt. Jeg skal bare fokusere på mig selv og de mennesker omkring hvis holdning betyder noget. Lige nu har jeg det rigtig godt, og kan ikke vente med at komme ud på banen igen.

– Jeg er blevet kritiseret meget, men når man kommer til United er det bare noget man må tage på sig. Der er høje standarder her, så vi skal være stærke, både udenfor banen og på banen.

Shaw kommenterede også på forholdet mellem ham selv og Brandon Williams:

– VI spiller den samme position, men vi har også spillet sammen et par gange og jeg har nydt det. Selvom vi kæmper om den samme position vil jeg gerne hjælpe ham med at blive den fantastiske spiller han kan blive. Forstå mig ret, han har allerede gjort det rigtig godt, men han har også ting at lære og kan blive endnu bedre. Vi holder hinanden på tæerne og rykker ved hinandens grænser. Han har givet mig mere konkurrence end jeg har haft tidligere, og det er godt for træneren at der er kamp om pladserne.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: United skal spille sig videre i Europa League

Næste artikel

Podcast: Bruno United

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share