Optakt: United søger genrejsning mod Atalanta

I aften skal Manchester United igen spille Champions League, når italienske Atalanta kommer på besøg. Vi varmer op til kampen herunder.

Manchester United møder i aften Atalanta i tredje runde af Champions Leagues gruppespil. Holdet har som bekendt tre point efter de første to runder, efter Cristiano Ronaldo scorede i absolut sidste sekund i sidste kamp mod Villareal til slutresultatet 2-1. Forhåbentlig får vi yderligere tre point ind på kontoen i aften.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Vi skal forsøge at revanchere det kaotiske 4-2 nederlag til Leicester på King Power Stadium i lørdags, og det virker til, at både spillerne og træneren har brug for den oprejsning, en sejr formentlig vil give os.

De to klubber har aldrig tidligere mødt hinanden, så det skal blive spændende at se, hvordan begge hold kommer til at stå overfor hinanden. Amad Diallo har tidligere på ugen nævnt i medierne, at vi på ingen måde skal undervurdere aftenens modstander. De vandt senest 4-1 mod Empoli i Serie A, men holdet har generelt haft en lidt halvsløj start på sæsonen og indtager lige nu en sjetteplads i den hjemlige liga.

Den nuværende træner for Atalanta, italienske Gian Gasperini, har for vane at stille op i en dynamisk 3-4-1-2 opstilling, så United skal være forberedt på, at det meste af Atalantas spil kommer til at foregå på kanterne.

Gæsterne må undvære deres kaptajn Rafael Toloi, som udgik undervejs i deres sidste kamp, hvilket er en klar svækkelse af holdet.

Aaron Wan-Bissaka er disponibel til aftenens kamp, efter klubben vandt en appelsag, hvor man fik nedsat hans karantæne fra to til én spilledags karantæne. Derudover er Fred og Edinson Cavani formentlig en del af truppen igen, efter de er vendt hjem fra hhv. Brasilien og Uruguay.

Dato, tid og sted:

Kampen fløjtes i gang onsdag klokken 21:00 på Old Trafford

Kampens dommer:

Polske Szymon Marciniak 

Skader & karantæner:

Manchester United:

United kommer hverken til at have Varane eller Martial til rådighed i aftenens kamp

Atalanta:

Atalanta kommer til at mangle Matteo Pessina, Robin Gosens, Hans Hateboer, Berat Djimsiti og Rafael Toloi, som alle er skadet.

Mulige startopstillinger:

Manchester United

(4-2-3-1)

De Gea

Wan-Bissaka – Maguire – Lindelöf – Shaw

Pogba – McTominay

Greenwood – Bruno – Rashford

Ronaldo

Atalanta

(3-4-1-2)

Musso

Palomino – Demiral – Pezzella

Zappacosta – De Roon – Freuler – Mæhle

Ilicic

Zapata – Malinovsky

Hold øje med:

Vi skal selvfølgelig holde øje med vores alle sammens Joakim Mæhle, for vi ved, at han kan svinge giftige indlæg ind i feltet, hvor modstanderen formentlig kommer til at have Zapata og Ilicic, som begge er dygtige headere. Det er ikke sikkert, at han starter inde, men chancen er stor, nu når Gosens er skadet.

Skribentens bud på kampens udfald:

Jeg tror, at det bliver en tæt kamp, som kommer til at bølge meget frem og tilbage. Atalanta kommer for at spille fodbold og har ingen hensigt om at stille sig tilbage og afvente United. Jeg tror, at vi kommer til at se en underholdende kamp med masser af chancer, da begge hold vil forsøge at angribe, når de har bolden. Med tanke på Uniteds nuværende form forventer jeg en meget lige kamp, hvor marginalerne kan blive altafgørende for kampens resultat.

Set i lyset af Atalantas skader tror jeg alligevel på en smal sejr til United – muligvis 2-1.

Hvor vises kampen?

Kampens kan ses direkte på enten TV3+ eller Viaplay

 

GOD KAMP DERUDE!

 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Forrige artikel

PL-juleprogram fastlagt: United spiller ikke på Boxing Day

Næste artikel

Solskjær sætter pressen på plads i kølvandet på Rashford-kommentarer

ANNONCE