Solskjær sætter pressen på plads i kølvandet på Rashford-kommentarer

United-manageren mener ikke, at medierne gengav hans kommentarer om Marcus Rashfords prioriteter rimeligt.

Ole Gunnar Solskjær indledte gårsdagens pressemøde med at ‘adressere elefanten i rummet’. Nordmanden var ikke tilfreds med den måde medier og journalister videerbragte de ting, han sagde om Marcus Rashford og angriberens prioriteter på.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Fra flere medier lød det lørdag, at Ole Gunnar Solskjærs holdning var, at Rashford skulle begynde med at prioritere sin fodbold. Og selvom flere skrev, at Solskjær ikke direkte henviste til velgørenhedsarbejdet, så blev det alligevel udlagt på en måde, som kunne foranledige læsere og seere til at tro det.

Men det er Solskjær ikke tilfreds med.

– Vi er så utroligt stolte af det, Marcus gør på og uden for banen. I ved alle, hvad jeg sagde, men i fik skabt en overskrift ud af det. Jeg sagde, at det må være dejligt for ham at kunne træne og spille kamp uden at føle ubehag i sin ankel, skulder eller ryg, siger han og fortsætter.

– Så har jeg sagt, hvad jeg vil om den sag, så det vil jeg ikke have flere spørgsmål omkring, men i må gerne spørge Marcus om det, siger han ifølge Manchester Evening News.

Marcus Rashford var også til stede ved pressemøde, men han blev ikke spurgt indtil sin managers kommentarer.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Optakt: United søger genrejsning mod Atalanta

Næste artikel

Solskjær stoler på sig selv og staben midt i svær periode

ANNONCE