Optakt: United står foran stor kamp i Milano

United skal score og gerne to gange, hvis de vil videre til næste runde i Europa League.

Simon Kjær scorede et sent og for United meget besværligt udebanemål dybt inde i overtiden på Old Trafford i sidste uge, og det mål er Solskjærs folk nødt til at udligne i aften, hvis de vil videre i Europa League.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I de seneste dage er det lysnet lidt for Uniteds håb for kampen, da et par af de store profiler er klarmeldt til kamp heriblandt Paul Pogba og Marcus Rashford – sidstnævnte spillede også i weekenden.

Edinson Cavani var også indledningsvist meldt klar til det uhyre vigtige opgør, men i går måtte han alligevel melde afbud på grund af, at skaden stadig driller ham.

Det er selvfølgelig en streg i regningen for United, men med Bruno Fernandes, Marcus Rashford, Luke Shaw, Mason Greenwood og givetvis Paul Pogba, bør der være nok offensivt firepower til hvert fald at komme på måltavlen.

AC Milan spillede en god kamp på Old Trafford i sidste uge, hvor de manglede et par af deres profiler, og ligesom United har de fået et par af dem tilbage. Den måske største – vores gamle ven Ibrahimovic – er tilbage og opsat på at gøre ondt på sine tidligere holdkammerater.

I den seneste weekends Serie A-kamp duftede AC Milans startopstilling også en smule af, at man har givet op på at ville hente Inter på ligaens førsteplads og i stedet fokusere kræfterne på succes i Europa League. Det er selvfølgelig noget, vi får svar på i aften.

Dato, tid og sted: 
Kampen spilles den 18. marts klokken 21:00 på San Siro.

Skader og karantæner:
Anthony Martial er stadig ikke blevet sin skade kvit, ligesom også Eric Bailly fortsat kæmper med skader. Shola Shoretire og Nathan Bishop der var i truppen til det første opgør glider ud igen. Zlatan er som nævnt klar for AC Milan igen, ligesom Ismael Bennacer også er blevet det. Ante Rebic og Alessio Romagnoli er tvivlsomme.

Mulige startopstillinger:

Manchester United
De Gea
Wan-Bissaka – Lindelöf – Maguire – Shaw 
Fred – Pogba
James – Fernandes – Rashford
Greenwood

AC Milan
Donnarumma 
Calabria – Tomori – Kjær – Dalot
Kessie – Meite
Saelemaekers – Calhanouglu – Krunic
Leao

Hold øje med:
Det ville være oplagt at sige Zlatan Ibrahimovic, men da det er usikkert om svenskeren starter inde, så er der andre, der kan stjæle billedet. Starter Calhanoglu er tyrkeren bestemt værd at holde øje med. En spiller som angiveligt er på radaren hos United.

Skribentens bud på kampens resultat:
Sidste uges præstation og resultat borger ikke umiddelbart for et brugbart resultat i aften. Men måske et par tilbagevendende profiler kan vende tingenes gang for United. 1-0 til ‘De Røde Djævle’ er nok.

TV: 
Kampen vises på 6’eren med optakt fra klokken 21:00.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Rashford afværger snak om skulderoperation

Næste artikel

Luke Shaw tilbage på det engelske landshold

ANNONCE