Optakt: United vs Benfica

United kan med en sejr i morgen spille sig videre til forårets knock-out kampe i Champions League.

United har fået en glimrende start på årets Champions League, hvor det er blevet til tre sejre ud af tre mulige. En sejr i morgen hjemme mod Benfica, vil sikre englænderne en billet til forårets knock-out kampe. Uafgjort vil også være nok, såfremt Basel vinder mod CSKA.

For et par uger siden blev det omvendte opgør spillet i Lissabon, og her løb United med sejren takket være en foræring fra portugisernes unge belgiske keeper, der selv tog bolden med ind over stregen.

Siden har Benfica hentet to sejre i træk i den portugisiske liga, og skal der fortsat være mulighed for at spille med i Champions League efter vinterpausen, skal Benfica gerne have alle tre point i morgen aften på Old Trafford. Benfica er uden point efter de første tre runder i gruppe A.

Jose Mourinho var på dagens pressemøde ude og snakke om kampen betydning, og roste endnu engang Benfica, som han atter engang kaldte for gruppens næstbedste mandskab. Mourinho afviste i samme ombæring, at han allerede havde weekendens brag i Premier League mod Chelsea i tankerne.

Men når man kender den portugisiske taktiker kan man nok godt forvente, at der et eller andet sted allerede er gang i de taktiske overvejelser frem mod opgøret på Stamford Bridge i weekenden. Hvordan det påvirker morgendagens mandskab må tiden vise.

United fik en god optakt til kampen, da det i lørdags blev til en vigtig sejr hjemme mod Tottenham, takket være en scoring af Anthony Martial. Og hvis Mourinho holder fast i det princip om at rotere Rashford og Martial, vil det netop være franskmanden som starter inde i morgen.

Dato, tid & sted
Der er kick-off på Old Trafford i Manchester tirsdag den 31.oktober klokken 20.45 dansk tid.

Skader & karantæner
United er fortsat uden Marcos Rojo, Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Marouane Fellaini & Michael Carrick. Dog skulle både Carrick, Rojo og Pogba så småt nærme sig comeback, uden Mourinho dog vil sætte en præcis dato på.

Hos gæsterne fra Benfica er forsvarsspillerne Luisao og Andreas Almeida ude med karantæner, mens Douglas og Jardel er ude med skader.

Dommer
Gediminas Mazeika fra Lithauen er manden med fløjten i morgen aften. Han dømte sidste år Uniteds udekamp mod Rostov.

Mulig startopstilling

David de Gea
Eric Bailly – Chris Smalling – Phil Jones
Antonio Valencia – Ander Herrera – Nemanja Matic – Ashley Young
Jesse Lingard – Romelu Lukaku – Anthony Martial

Sagt om kampen
– Benfica vil prøve at vinde, men det vil vi også. Vi ønsker at kvalificere os til 8-delsfinalerne allerede i morgen. En uafgjort kan være ok, men vores mål er at vinde puljen, sagde Jose Mourinho på dagens pressemøde.

Skribentens bud på kampen
United vil møde et hold, der har sidste chance for at spille sig ind i kampen om en billet til forårets kampe i det fornemste selskab. Benfica må formodes at kæmpe deres chance i morgen aften. Men United har alligevel så meget kvalitet, at de kører sejren hjem.

Jeg tror dog ikke vi skal forvente et brag af en kamp fra Uniteds side. Mon ikke weekendens vigtige kamp ude mod Chelsea ligger og lurer i baghovedet på Mourinho, så der skal nok bruges så få kræfter som muligt i morgen på Old Trafford. 2-0 til United.

TV
Kampen sendes på TV3 MAX.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Neville: Der er noget galt med Martial

Næste artikel

Podcast: Spurs, managers fra Ferguson-æraen & Chelsea optakt

ANNONCE