Neville: Der er noget galt med Martial

Gary Neville langer ud efter Anthony Martial, som han ikke mener spiller op til sit bedste.

Anthony Martial kunne være en af Premier Leagues bedste spillere, hvis han tog sig mere sammen. 

Sådan lyder kritikken fra Gary Neville, der langer usædvanligt hårdt ud efter den 21-årige franskmand. Det sker efter en weekend, hvor Martial ellers scorede sejrsmålet for United mod Tottenham. 

– Det har været en stop-start på Martials Manchester United-karriere. En med hans talent burde flå ligaen i stykker Han har tabt sin plads på det franske landshold. Der er åbenlyst noget galt med ham, siger Neville ifølge Manchester Evening News. 

Martial kom til United fra Monaco i 2015 for 50 mio. pund. Efter en imponerende start dykkede offensivspilleren i niveau og har siden da haft svært ved at tilspille sig en fast plads på holdet. 

En udvikling, der vækker bekymring hos Neville. 

– Mourinho og Frankrigs manager er begyndt at se lidt bort fra ham. Man får hele tiden fornemmelsen af, at han kunne spiller på 85 pct. 

– Hvis han viste de sidste 15 pct., kunne han gøre det hele. Han har alt det, man ønsker: Rolighed foran målet, fantastiske evner, fart, styrke, men hvad er den lille ting, der mangler?, spørger Neville retorisk. 

Han understreger, at det er positivt, at Martial scorer mod de store hold, men at han fortsat ikke viser det på ugentlig basis. 

Anthony Martial står noteret for seks mål og seks assist i denne sæson. 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Comebacksejr til U18

Næste artikel

Optakt: United vs Benfica

ANNONCE