Optakt: Ydmygelsen på Vicarage Road skal revancheres

Med Ole Gunnar Solskjær ved roret, blev Manchester United ydmyget på Vicarage Road, da holdet sidst mødte Watford. På lørdag har Djævlene mulighed for revanche, når Watford gæster Old Trafford. Vi klæder dig på til opgøret her under.

De fleste af os har nok lykkeligt glemt det, men 20. november sidste år var det denne weekends modstander, Watford, der fik Ole Gunnar Solskjær fyret. I nordmandens sidste kamp i trænersædet, kunne han se sit United-mandskab blive kylet ud af Vicarage Road på røv og albuer med et nederlag på 4-1 i bagagen. Indsatsen var en af de pinligste, jeg kan huske at have set fra et United hold, og den kulminerede en ganske enkelt rædderlig sidste tid af Solskjær-æraen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I dag, tre måneder senere, er det så endelig tid til at vise, at Manchester United har rejst sig siden. Nu med Ralf Rangnick ved roret skal De Røde Djævle forsøge at revanchere sig, og bevise, at nederlaget på Vicarage Road var en en gangs forestilling, og at der naturligvis er kilometerstor niveauforskel på ligaens nummer fire og 19.

I mellemtiden er det dog også kun gået i den forkerte retning for Watford. Hornets ligger på en øjeblikkelig 19. plads og er fedtet godt og grundigt ind i Premier Leagues intense nedrykningskamp. På trænerposten har man hevet Roy Hodgson ud af pensionen i et sidste forsøg på at sikre klubben overlevelse. Hodgsons ansættelse har dog endnu ikke haft den ønskede effekt på præstationerne, og den rutinerede engelske træner har kun hevet fire point ind på kontoen i hans første fem kampe.

Anderledes positivt ser det ud for De Røde Djævle – i hvert fald, hvis vi snakker resultater og point på kontoen. Rangnick og co. er ubesejrede i ni kampe i streg (i ordinær spilletid) og sidder lige nu på ligaens fjerdeplads. Når det så er sagt, har præstationerne stukket i øst og vest, og den kedelige tendens til kun at spille én god halvleg pr. kamp, kunne man fristes til at tro, er blevet et dogme for Manchester Uniteds præstationer.

Når det så er sagt, synes jeg, at vi i glimt har set tegn på, at Rangnicks filosofier er ved at integrere sig i præstationerne, og spillere som Sancho og Elanga har haft en flot opblomstring det seneste stykke tid.

Når alt kommer til alt, tror jeg kun, der er én konklusion på alt det ovenstående:

United SKAL gøre sæsonens første opgør mod Watford til skamme på lørdag. Der er ingen undskyldninger.

Dato, tid og sted

Kampen afvikles på lørdag d. 26 februar klokken 16:00 på Old Trafford.

Dommer

Kevin Friend skal styre slagets gang.

Skader og karantæner

Edinson Cavani er ukampdygtig til opgøret, da uruguayaneren stadig bøvler med lyskeproblemer.

Watford må undvære Peter Etebo og Kwadwo Baah, som begge har måtte se til fra lægterne i længere tid. Derudover er Joshua King tvivlsom til opgøret, efter nordmanden måtte gå småskadet fra banen i the Hornets’ seneste opgør mod Crystal Palace.

Mulige startopstillinger

Manchester United

De Gea

Dalot – Lindelöf – Maguire – Shaw

Pogba – Fred

Sancho – Fernandes – Elanga

Ronaldo

Watford

Foster

Femenia – Cathcart – Samir – Kamara

Sissoko – Louza – Cleverley

Sarr – Hernandez – Dennis

Hold øje med

Kigger man på Watfords resultater i indeværende sæson, er det tydeligt at se, at problemet ligger i offensiven. Ikke siden slutningen af november har the Hornets scoret mere end et mål i en kamp. Alligevel er det der, jeg ville kigge hen, hvis man skal udpege spillere, der kan give United problemer. Ismaila Sarr og Emmanuel Dennis drev tidligere på sæsonen gæk med Uniteds defensiv, da United blev kørt ud af banen på Vicarage Road – og lur mig, om de ikke kunne tænke sig at gøre det samme på Old Trafford.

Skribentens bud på kampens udfald

Hvis ikke et pakket Old Trafford, den ultratætte kamp om top-4 og hævntørsten fra holdenes seneste opgør er motivation nok til at vinde over Watford – ligaens nummer 19 vel at mærke – bliver jeg utroligt skuffet. Det er simpelthen en must-win kamp. Det kommer vi ikke udenom. Jeg tager et modigt gæt på resultatet og siger 4-0 United. Men man ved jo desværre aldrig.

TV

Kampen vises på TV3+ og Viaplay. Husk, at du som altid kan se kampen med ligesindede på Den Glade Gris i København og Panenka i Århus.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
9
Shares
Forrige artikel
United-spillere ankommet i Madrid

United droppede russiskejet flyselskab til Madrid - sponsoraftale er stadig intakt

Næste artikel
Cristiano Ronaldo

Podcast: To "veloverståede" kampe og yndlingsspillere

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
Gå til siden

Ten Hag: Vi manglede mod

En utilfreds Erik ten Hag langede efter kampen ud efter spillernes indstilling, som han synes var meget skuffende.
ANNONCE
Total
9
Share