Cristiano Ronaldo

Podcast: To “veloverståede” kampe og yndlingsspillere

En spritny podcast hvor temaet er yndlingsspillere.

Så er der en ny podcast! I den kommende tid vil du opleve, at det kan være lidt mere løst, end det plejer, da vi vil bruge de næste måneder på at udvikle vores podcast – for jeres bedste.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det er ikke sikkert, det virker helt nyt og revolutionerende i dag, og så kan det være, at du i næste uge sidder med en følelse af, hvor søren det lige kom fra – det var noget andet. Men det skal rode lidt, før det forhåbentlig bliver rigtig godt.

Manchester United var meget heldige med at slippe fra Madrid og Spanien med et brugbart resultat. Før det spillede holdet en underholdende kamp mod Leeds, som Scott McTominay angiveligt stadig har tømmermænd efter. De to kampe vender vi til at starte med, og så kigger vi nærmere på konceptet “yndlingsspillere”, og hvem af både fortidens og nutidens United-folk, der kan bære det prædikat.

Gæster: MJ Afhakame og Rasmus Lykke Therkelsen
Vært: Peter Hasle Laursen

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
6
Shares
Forrige artikel

Optakt: Ydmygelsen på Vicarage Road skal revancheres

Næste artikel

Bekræftet: United afbryder Aeroflot-samarbejde

Relaterede artikler
Gå til siden

Podcast: Lytterspørgsmål, quiz og Leeds-rivalisering

På trods af to udsatte ligakampe har vi alligevel sat os ved mikrofonerne og blandt andet dyrket rivaliseringen mellem Manchester United og Leeds. En lokal engelsk Leeds-fan giver sit besyv på rivaliseringen klubberne imellem.
ANNONCE
Total
6
Share