O’Shea håber på FA-Cup magi

Når Manchester United i morgen tager imod Reading, spiller John O’Shea – lidt uvant – for udeholdet på Old Trafford. Han anerkender, at Manchester United er et godt hold, men håber på, at “FA Cup-magien” kan komme til Readings fordel.

Lørdag eftermiddag venter sæsonens første FA Cup-optræden for Manchester United, når Reading kommer på besøg. Heriblandt spiller en gammel kending for Reading, nemlig John O’Shea. Ireren har roser til overs for sin gamle klub.

– Vi ved, Manchester United er et fantastisk hold og er i en god stime. Men vi har brug for selvtilliden til at skabe problemer for dem; forhåbentligt får vi scoret et mål og får leveret lidt FA Cup-magi, udtaler O’Shea til pressemødet frem mod opgøret på Old Trafford.

Ligesom at United har fået en ny træner, der har givet fornyet håb, er det samme sket i Reading, hvor José Gomes er kommet til. O’Shea er optimistisk, på trods af at Reading endnu ikke har vundet under portugiserens embed.

– Den nye manager er kommet til, og han vil selvfølgelig gerne have os til at nyde at spille fodbold. Det så man også i kampen mod QPR, hans første kamp, hvor vi virkelig skulle have scoret et par mål i første halvleg. Den selvtillid, håber jeg, vi har med til Old Trafford, siger John O’Shea.

Årets første FA Cup-kamp spilles på Old Trafford klokken 13:30 dansk tid.

Forrige artikel

Oplev Neymar og Mbappé på Old Trafford fra 3.095,-

Næste artikel

Optakt: Får talenterne chancen i FA Cuppen?

ANNONCE