OT.dk-anbefaler: Cantona-blog om “meningen med livet”

I en ny lang artikel fra mediet “The Players Tribune”, er det blevet Manchester United-legenden Eric Cantonas tur til at få ordet. Og franskmanden har meget på hjertet i bloggen, som han kalder “Hvad er meningen med livet?”

Eric Cantona, The Players Tribune: “Hvad er meningen med livet?” 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Hvad er meningen med fodbold, hvis det ikke er frihed? 

Hvad er meningen med livet, hvis det ikke er frihed? 

Hvad er meningen med livet? 

Sådan spørger Eric Cantona sig selv i en tankevækkende blog, som “The Players Tribune” netop har udgivet fredag. Franskmanden, som spillede i United fra 1992-1997, åbner op for en personlig del af sin egen families historie og fletter det sammen med nutidens fattigdom, krige og flygtningestrømme. Anledningen er et direkte angreb på moderne fodbold, som Cantona beskylder for at have glemt sine rødder. 

Der er børn i verden, som ikke har råd til en fodbold, mens andre betaler 200 euros for at komme ind og se en Premier League-kamp og 400 euros for at få lov til at se dem alle sammen i TV. 

Cantonas pointer er smukke, filosofiske og meget, meget anderledes fra dem, du hører fra 99 procent af resten af fodboldverdenen. Snyd ikke dig selv for læse dem. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

ESPN: Bailly overvejer sin United-fremtid

Næste artikel

U18: United slår Newcastle 3-0 i ensidigt opgør

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share