OT.dk-anbefaler: Fødselsdagsbarnet Rashford

Marcus Rashford har fødselsdag i dag, og i den anledning har vi fundet to artikler, der er værd at læse om United-talentet.

Steve Bartram, Manutd.com: “Marcus Rashford – Aftenen en stjerne blev født”.

Vi kender alle historien om, hvordan Marcus Rashford reddede United fra en kæmpe ydmygelse mod FC Midtjylland, da han fik sin debut i returopgøret på Old Trafford. Egentlig havde FC Midtjylland-spillerne forberedt sig på et møde med Anthony Martial, men franskmanden gik i stykker under opvarmingen. I denne artikel har journalisten Steve Bartram blandt andet snakket med Superliga-klubbens Tim Sparv, der fortæller, at han og holdkammeraterne blev begejstrede med udsigten til at en helt ukendt teenager skulle erstatte Martial. De glædede sig som bekendt lidt for tdligt.

Sachin Nakrani, The Guardian: “Ronaldo var Rashfords inspiration”

Da Manchester United i foråret 2003 besejrede Real Madrid med 4-3 på Old Trafford, var det den brasilianske Ronaldo, der stjal showet. Angriberen scorede hattrick, og modtog en stående applaus, da han forlod banen på Old Trafford. En af dem, der der rejste sig og klappede, var en bare femårig Marcus Rashford. Hans storebror var stor Ronaldo-fan, og sammen brugte de meget tid sammen på at se videoer, af det brasilianske fænomen, der skulle blive et af Rashfords store forbilleder.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Tahith Chong udtaget til Holland U21

Næste artikel

Mourinho slipper for straf - i første omgang

ANNONCE