Ot.dk-anbefaler: Hvem slog Manchester United ihjel?

Euroman prøver i tre podcastafsnit sammen med prominente, danske United-stemmer at blive klogere på, hvordan det er gået så galt med den engang så mægtige fodboldklub.

Magnus Kraft og Oliver Bodh Larsen er begge journalister og United-fans, og de har brugt mange arbejdstimer på at snakke om, hvor søren det lige er gået galt for Manchester United. Som alle os andre.

Derfor besluttede de sig for at grave i klubben, dens historie og i hvordan der bliver tænkt på direktørgangene med hjælp fra blandt andre fodboldkommentator Morten Bruun og Casper Stylsvig, der i otte år var ansat i en administrerende rolle i klubben.

Det er blevet en podcastserie i True Crime-genren, hvor vi følger vi de to journalisters arbejde med at blive klogere på klubben.

– Der er ingen tvivl om, at vi selv er blevet klogere undervejs. Jeg vil vove den påstand, at man skal være umanerligt velinformeret, hvis man ikke kan tage noget med fra de mange interviews, vores podcastserie er bygget op omkring, siger Magnus Kraft.

I første afsnit er det blandt andet Glazer-familiens ejerskab, der bliver sat under lup, og her fortæller Magnus – uden at røbe for meget – at flere detaljer om især Ed Woodwards involvering formentlig vil være stof til eftertanke for mange.

Første afsnit af serien ”Hvem slog Manchester United ihjel” er udkommet i dag, og du kan lytte til det her, eller der hvor du ellers lytter til dine podcasts. De næste to afsnit udkommer de kommende to onsdage.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Solskjær er “meget glad” over Lindelöf-forlængelse

Næste artikel

Europa League: Hvem er AZ Alkmaar?

ANNONCE