OT.dk transferoverblik: Bliv opdateret på transfersituationen for de mest omtalte spillere

Hvad blev der af Matthijs de Ligt? Henter United snart Aaron Wan-Bissaka? Er Romelu Lukaku endegyldigt på vej til Inter? Rygterne har været mange de seneste par uger, og i dag forsøger vi at give dig en status på nogle af de mest omtalte spillere i United øjemed.

Transfervinduet er i gang, og United har indtil nu blot præsenteret en ny spiller i form af den walisiske kantspiller, Daniel James. I løbet af de seneste uger har du hver onsdag og weekend kunnet læse om klubbens øjeblikke transfersituation, men faktum er, at der endnu ikke er blevet bekræftet flere nye handler. I dag giver vi dig en transferstatus på nogle af de spillere, der har været rygtet mest til og fra klubben på det seneste.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Bruno Fernandes er fortsat på Uniteds radar

Den portugisiske midtbanespiller er en attraktiv herre på transfermarkedet efter en flot sæson i Sporting Lissabon. Fernandes har længe været rygtet til United, og nu er det kommet frem, at portugiserens agent presser på for et skifte til Old Trafford.

Ifølge avisen Record har Fernandes’ agent, Miguel Pinho, haft et møde med Sporting tidligere på ugen, hvor han fortalte, at United vil være den bedste destination for hans klient. Det portugisiske medie, A Bola, melder desuden om, at Atletico Madrid har givet et seriøst bud på Fernandes.

Skribentens bud: Fernandes bliver United-spiller.

Budkrigen på Aaron Wan-Bissaka fortsætter

Det er ikke længere nogen hemmelighed, at United ønsker at tilknytte sig Crystal Palaces engelske højreback Wan-Bissaka. I øjeblikket er situationen dog den, at United og Palace ikke kan blive enige om en pris for stortalentet. ’The Eagles’ kræver 50 millioner pund, og United har senest matchet dette krav, hvoraf 15 millioner af beløbet vil blive betalt som tillæg. Det har ikke tilfredsstillet Crystal Palace, hvorfor budkrigen sandsynligvis fortsætter et stykke tid endnu.

Skribentens bud: Wan-Bissaka bliver United-spiller.

Harry Maguire bliver dyr – men er ikke urealistisk

En af de helt store handler denne sommer kan blive Maguires skifte til United. Skal man tro medierne, lyder prisen for den engelske midterforsvar i øjeblikket på op imod 80-90 millioner pund, svarende til over 700 millioner kroner. Der er endnu ikke nogle troværdige rygter omkring, hvad United har tænkt sig at gøre med hensyn til et kommende bud på englænderen. Klubben er interesseret, men spørgsmålet er, om de ønsker at betale prisen.

Skribentens bud: Maguire bliver ikke United-spiller, medmindre der sker radikale ændringer i forhandlingerne.

Matthijs de Ligt bliver ikke United-spiller

Mange United-fans har denne sommer gået og drømt om, at det største forsvarstalent i international fodbold bliver præsenteret på Old Trafford. Der er dog ikke længere noget, der tyder på, at dette bliver realiseret. Mirror har senest meldt, at Barcelona ikke har haft held med at lokke de Ligt til klubben, hvorfor det i øjeblikket tyder på, at hollænderens fremtid bliver at finde i franske Paris Saint-Germain. Ifølge Mirror kan PSG tilbyde mere i løn, og på samme tid ser de Ligt og hans agent også den franske hovedstadsklub som det bedste skifte i spillerens karriere. Også Juventus og Bayern München lurer i kulissen.

 Skribentens bud: de Ligt bliver PSG-spiller.

Inter spøger stadig, når det kommer til Romelu Lukaku

Belgieren har selv udtalt sig om sin interesse for en fremtid i det italienske, og nu har Lukakus landstræner også blandet sig i sagen. Den tidligere Everton-træner, Roberto Martinez, udtalte forleden, at det bør være fordelagtigt for Lukaku at tage det næste skridt i sin karriere. Ifølge den belgiske journalist, Kristoff Terreur, har United desuden meddelt angriberen, at han kan skifte, hvis det rette bud kommer.

Skirbentens bud: Lukaku bliver Inter-spiller.

Paul Pogba vil væk, men tillader United det?

Lukaku er ikke den eneste spiller, der ønsker at skifte den engelske luft ud med et anderledes varmt klima denne sommer. Forleden udtalte Pogba hudløst ærligt, at han anser det som et godt tidspunkt at prøve noget nyt. Meget har tydet på, at Real Madrid skulle være klar til at sprænge banken for Pogba men efter dyre køb, blandt andet i form af Eden Hazard fra Chelsea, er Juventus i øjeblikket favorit til at kapre den franske verdensmester. Med i handelen skulle være Juventus’ portugisiske højreback João Cancelo.

… Og så tydede meget på, at Pogba ville være fortid i United. Efterfølgende berettede Sky Sports dog om, at United forventer, at Pogba ikke skifter klub denne sommer.

 Skribentens bud: Pogba skifter ikke klub denne sommer.

Hold også øje med…

Der er også et par nyere rygter at forholde sig til i øjeblikket, hvis man er United-fan. For eksempel meldes Norwich’ Max Aarons som et realistisk alternativ på højrebacken, hvis United ikke kan blive enige med Crystal Palace om en pris for Wan-Bissaka.

Derudover har der længe været rygter om et køb af Newcastles midtbanespiller, Sean Longstaff, der kan hentes uden den store konkurrence fra andre storklubber.

Et af de nyste rygter lyder på, at United jagter West Hams 22-årige midterforsvar, Issa Diop. I dag skrev journalisten, Tom McDermott, dog på Twitter, at Ed Woodward mener, at prisen for franskmanden er for høj, hvorfor United trækker sig fra forhandlingerne. Om der er hold i dette tweet, vides endnu ikke.

Vi vil her på OldTrafford.dk, endnu engang, klæde dig på, når det kommer til transfersituationen i United, når vi i weekenden igen udkommer med vores transferoverblik.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Sky: United øger interessen for Max Aarons

Næste artikel

West Ham udelukker salg af Rice

ANNONCE