OT.dk transferoverblik: Daniel James er den mest realistiske transfer i øjeblikket

OldTrafford.dk kommer to gange ugentligt i løbet af transfervinduet med et overblik samt en validering af de transferrygter, der florerer på alverdens medier.

Transfervinduet i England er åbnet, og det betyder, at rygtemøllen for alvor kører derudaf. United er som vanligt en af de klubber, der bliver sat i forbindelse med en lang række spillere, og det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad der virker realistisk, og hvad der ikke gør. Vi forsøger på OldTrafford.dk at give dig det fulde overblik over Uniteds transfersituation to gange om ugen i løbet af hele transfervinduet.

Og vi begynder nu…

BBC skriver onsdag den 15. maj, at United ønsker at hente en midterforsvar, en back, en central midtbanespiller og en eller flere kantspillere. Desuden skriver den britiske public service station, at Woodward og co. ønsker at købe en blanding af unge talenter og erfarne store navne. Dette rygte virker validt, men det fortæller os ikke meget om, hvad United egentlig går og foretager sig i øjeblikket. Dog giver det os et praj om, hvor vi kan forvente, at bestyrelsen kommer til at kæmpe mest for at forstærke truppen.

BBC beretter samme dag om transfersituationen for Kalidou Koulibaly. Den store midterforsvar fra Napoli har længe været rygtet til United, og der er ikke mange, som er i tvivl om, at klubben har set sig varme på senegaleseren. BBC skriver dog, at det kan blive svært for klubben at købe ham uden at komme til at betale op imod 130 millioner pund, svarende til over en milliard kroner. Koulibaly har kontrakt til 2023, og Napoli ønsker ikke at sælge.

Øjeblikkelig sandsynlighed for transfer: 20%. 

Independent og BBC skriver, at Jadon Sancho er blevet i tvivl, om han vil til United. Vi skrev selv om rygterne fra Independent i torsdags, og dette bliver bakket op af BBC, der skriver, at Sancho faktisk tidligere var opsat på et skifte til Old Trafford. Med den glippede Champions League-deltagelse for den kommende sæson er den engelske kantspiller dog blevet i tvivl, om det er den rette vej at gå. Det der vægter højest for Sancho er desuden, at han ønsker at skifte til en klub, der viser stabilitet, en videre fremgang i dens resultater og muligheden for at vinde trofæer. Og disse kriterier opfylder United ikke i øjeblikket. Den anerkendte BBC-journalist, Simon Stone, mener dog stadig, at chancen for en aftale er fifty-fifty.

Øjeblikkelig sandsynlighed for transfer: 25-30%.

Dailymail beretter torsdag den 16. maj om, at Daniel James nærmer sig United. Den walisiske kantspiller virker i øjeblikket til at være den mest sandsynlige United-transfer, hvis man skal tro de forskellige engelske medier. Dailymail er en tabloid-avis, og deres skriv skal derfor tages med forbehold. Mediet skriver dog, at Swansea og United nærmer sig en aftale om James på 10 millioner pund. United og James skulle desuden også være tæt på at blive enige om, hvordan spillerens kontrakt skal se ud. Også Everton og Newcastle er interesserede, men de kan ikke matche Uniteds transfer- og lønbeløb.

Øjeblikkelig sandsynlighed for transfer: 90%. 

Telegraph linker Wilfred Zaha tilbage til United. Sidst den ivorianske offensivspiller var at finde i United, var det ikke just en succes. Der er dog sket meget sidenhen, og Zaha har leveret fantastiske præstationer i Crystal Palace. Nu vil han dog, ifølge flere britiske medier såsom Sky Sports og Daily Mail, væk, og ifølge Telegraph skulle han ikke være afvisende overfor at vende tilbage til ”De Røde Djævle”. Problemet er dog, at Zaha har kontrakt med ”The Eagles” frem til sommeren 2023, hvorfor han kan komme til at koste mellem 70-100 millioner pund at købe fri. En interessant faktor i Zahas kontrakt er dog, at United, ifølge Daily Mail, i sin tid fik en 20% videresalgsklausul med i handelen, da de solgte ivorianeren til Palace. Passer dette, kan United se frem til at få en stor bid af kagen ved en eventuel Zaha-handel.

Øjeblikkelig sandsynlighed for transfer: 10-15%. 

United og City kæmper om Wan Bissaka fra Crystal Palace. Dette siger Simon Stone fra BBC Sports onsdag den 15. maj. United har dog endnu ikke besluttet sig for, om de ønsker at udvikle videre på Diogo Dalot samt den unge Ethan Laird fra akademiet. Derfor er denne handel ikke aktuel før, United har besluttet sig for, om de har brug for en ny højre back.

Øjeblikkelig sandsynlighed for transfer: 25%. 

Alexis Sanchez vækker interesse i det italienske. Sådan skriver Sky Sports fredag den 17. maj. Mere konkret er det Juventus og Inter, der ønsker at få den chilenske offensivspiller på rette kurs. Ifølge Sky Sports har Sanchez’ repræsentanter allerede mødtes med Juventus’ sportsdirektør og Inters tekniske direktør. Det er dog et nyt rygte, der højst sandsynligt kommer mere kød på i de kommende dage.

Øjeblikkelig sandsynlighed for transfer: 60%.

Det var alt for denne gang. Hvis I har forslag til spillere, som vi skal zoome ind på – eller idéer til, hvad vi ellers kan lave af transferdækning, hører vi gerne fra jer. Send i så fald en mail til emil@oldtrafford.dk og skriv “transferdækning” i emnefeltet. 

Forrige artikel

OT.dk talentspejder: Bruno Fernandes

Næste artikel

Sky: United viser interesse for Sessegnon

ANNONCE