OT.dk transferoverblik: Maguire er i hus, Spurs kæmper med om Bruno, og Pogba-salg spøger igen

Selvom Harry Maguire-handlen ikke er gået 100 procent igennem endnu, har både Brendan Rodgers og Ole Gunnar Solskjær mere eller mindre bekræftet skiftet. Læs weekendens transferoverblik her.

“Harry Maguire – f**ked of Leicester for Manchester!” 

For en uge siden sang Leicester-fansene ‘You can shove your £80million up ‘yer a**e!’  under holdets træningskampe. Lørdag aften kunne United-fansene så svare igen og synge “Harry Maguire, Harry Maguire, f**ked off Leicester for Manchester, his heads f**king massive!”. 

Det kan de med rette. En af sommerens største transfersagaer har nemlig nået sin afslutning – Manchester United har fået et bud på 80 millioner pund accepteret for den engelske kæmpe, hvilket gør ham til den dyreste forsvarsspiller i fodboldhistorien. 

Handlen er ikke 100 procent officiel endnu, men Leicester-manager Brendan Rodgers og United-manager Ole Gunnar Solskjær har begge udtalt, at de forventer, det sker. 

Sandsynlighed for transfer: 99%. 

Den evindelige kamp om Bruno Fernandes 

Om Bruno Fernandes ender med at komme til Manchester United er til gengæld mere uklart. Ed Woodward har ifølge rygterne haft ham på radaren siden transfervinduets dag 1, og sydeuropæiske aviser har flere gange beskrevet skiftet fra Sporting Lissabon til Old Trafford som noget nær “done deal”. 

Skal man tro journalisten Nicolo Schira fra den anerkendte italienske avis Gazetta dello Sport, så skifter Fernandes til United, efter at Sporting har spillet portugisisk Super Cup søndag. 

Udlægningen er en anden fra Duncan Castles, en engelsk sportsjournalist, som blandt andet har en transfer-podcast. Han påstår, at United endnu ikke har gjort noget for at købe Fernandes, og at Tottenham fører ræset om midtbanespillerens underskrift. Duncan Castles er dog kendt for at kaste lidt om sig med forskellige rygter, selvom han af og til rammer plet…

Sandsynlighed for transfer: 50%. 

Bliver Dybala presset til United? 

Romelu Lukaku vil gerne til Italien. Juventus vil gerne have ham. “Den gamle dames” træner, Maurizio Sarri, vil af med Paulo Dybala. United har svært ved at sige nej til argentineren. 

En byttehandel mellem Lukaku og Dybala er derfor på mange måder a match made in heaven. Der er bare et problem: Dybala er eftersigende ikke særlig interesseret i et skifte til United. 

Ifølge diverse medier forlanger Juventus-spilleren derfor en klækkelig lønforhøjelse, hvis han skal rykke teltpælene til Manchester. I tabloidpressen hedder det sig, at han vil have 350.000 pund om ugen – mere end Paul Pogba og Marcus Rashford tjener. 

Det har fået mange United-fans til at frygte, at Dybala er et nyt Angel di Maria- eller Alexis Sanchez-køb, hentet mere af navn end af gavn. 

Sandsynlighed for transfer: 55%. 

Er Paul Pogba udeblevet fra den sidste træningskamp? 

Vores franske midtbanestjerne kan nærmest ikke skære en grimasse i ansigtet, uden at det bliver tolket på den ene eller anden måde, og derfor bliver der selvfølgelig også læst rigtig mange ting ind i det, når han er fraværende i Uniteds sidste testkamp. 

Medierne løb med historien om, at Paul Pogba strejker, fordi han desperat forsøger at presse et skifte til Real Madrid igennem, inden at transfervinduet lukker natten mellem torsdag og fredag i næste uge. Den officielle historie fra Manchester United er, at den 26-årige profil er småskadet. 

Det er ikke nogen hemmelighed, at Pogba gerne vil væk. Han har selv sagt det. Men han har også leveret en stime af fremragende præstationer på pre-season, og det skal retfærdigvis siges, at han havde rygproblemer i forbindelse med testkampen i Norge tidligere på ugen. 

Sandsynlighed for salg: 25%.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Solskjær om Maguire-handel: Måske spiller han mod Chelsea

Næste artikel

Solskjær om Daniel James: Han har haft en fantastisk pre-season

ANNONCE