Solskjær om Daniel James: Han har haft en fantastisk pre-season

Ole Gunnar Solskjær har været imponeret over Daniel James under pre-season og erklærer ham nu klar til Premier League.

– Dan (Daniel James, red.) er klar. Han har haft en fantastisk pre-season og er gledet nemt ind i gruppen, både som spiller på banen og som person på holdet. 

I kampen mod AC Milan var det den unge waliser, der færdiggjorde arbejdet, da hans scoring i straffesparkskonkurrencen gav United sejren. Og ifølge Solskjær var det ham selv, der ønskede at tage det sidste straffespark.

– Han har været en fornøjelse at arbejde sammen med, og jeg gav ham ikke det sidste straffespark. Jeg tror, han selv ønskede det, og det er altid et godt tegn. 

Opgøret mod den italienske storklub blev spillet i Cardiff, og da den 21-årige winger blev skiftet ind, fik han en stor velkomst fra hjemmepublikum. Undervejs i kampen viste James gode takter, da han flere gange løb fra sin direkte modstander, Ivan Strinic. 

– Det er det, vi vil have en United-spiller skal kunne. Som forsvarsspiller ønsker man ikke, han kommer løbende med bolden mod en. Os andre må bare følge trop, så der er nogle inde i feltet, når han sparker bolden ind over. 
 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

OT.dk transferoverblik: Maguire er i hus, Spurs kæmper med om Bruno, og Pogba-salg spøger igen

Næste artikel

Berbatov: Lukaku har fået uretfærdig kritik

ANNONCE