OT.dk transferoverblik: Martial og Dalot får chancen, midtbaneforstærkning fortsat i søgelyset

I denne udgave af OldTrafford.dk’s transferoverblik retter vi fokus mod lidt af hvert. Manchester United giver chancen til et par udskældte spillere i endnu en sæson, mens jagten på en midtbaneforstærkning fortsætter.

Martial skal ikke til Inter

De seneste par dage har rygterne om et muligt Anthony Martial-skifte været kraftigt oppe at vende. Her har de italienske mestre fra Inter været nævnt som Martials næste destination som erstatning for Romelu Lukaku, som Milano-klubben efter alt at dømme sender til Chelsea.

Tirsdag har Simon Stone dog været ude at afvise, at Martial skulle være på vej væk fra United. Den anerkendte BBC-journalist skriver, at Inters økonomiske situation i øjeblikket er så usikker, at det er svært at forestille sig, at de skulle have midlerne til at hente en spiller af franskmandens kaliber.

Derudover er Simon Stone blevet fortalt, at Ole Gunnar Solskjær og co. på samme tid end ikke er interesseret i at skippe Martial videre. Og så kan man jo godt regne ud, hvor den handel er på vej hen.

Sandsynlighed for transfer: 5-10%.

United har droppet idéen om Trippier – Dalot bliver førsteudfordrer

Den engelske højreback er á flere omgange blevet rygtet til den røde del af Manchester denne sommer. Nu skriver Daily Mirror, at United har droppet idéen om at hente Kieran Trippier.

Angiveligt er Atletico Madrids værdiansættelse af spilleren, ifølge United, alt for høj, mens klubben på samme tid anser Diogo Dalot som en solid konkurrent til Aaron Wan-Bissaka på højreback-positionen.

Dalot er blevet rygtet til blandt andre AC Milan og Real Madrid denne sommer, men noget kunne altså tyde på, at United giver portugiseren et år til at bevise sig i den røde trøje.

Sandsynlighed for at Trippier skifter til United: 10%.
Sandsynlighed for at Dalot bliver i United: 70-75%.

Talenter skal have hår på brystet andetsteds

Klubben arbejder i øjeblikket på at sende et par af de unge spillere, som banker på til førsteholdet, ud på leje for at få mere hår på brystet.

Søndag blev Axel Tuanzebe sendt til Aston Villa på en lejeaftale, og nu er endnu en af klubbens egne drenge på vej ud for at tilegne sig mere erfaring.

BBC skrev mandag, at Swansea er på vej til at hente 20-årige Ethan Laird på en sæsonlang lejeaftale. Den walisiske klub har fået ny træner i form af Russell Martin, og det var netop ham, som havde Laird på leje i MK Dons i den forgangne sæson.

Den nyudnævnte Swansea-manager har altså været så tilfreds med Lairds præstationer i den seneste sæson, at han også vil have United-talentet med på sit nye eventyr i Championship.

Sandsynlighed for at Laird tager en sæson i Championship: 85-90%.

Intet nyt om midtbanespilleren – men jagten fortsætter

Der er intet nyt under solen om en midtbaneforstærkning til United siden seneste transferoverblik her på siden.

På samme tid er rygterne om Saúl Ñigúez, Ruben Neves og Eduardo Camavinga hverken blevet be- eller afkræftet. 

Derfor kunne meget tyde på, at jagten efter den rette handel fortsat er i gang. Der tegner sig et billede af, at United ikke blot vil købe hvem som helst, men at det skal være den helt rigtige til jobbet. Hvis det ikke er muligt, vil klubben hellere gå med den nuværende trupsammensætning.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk, så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Tuanzebe udlejes til Aston Villa

Næste artikel

Rashford om sin skulderoperation: "Alting gik, som det skulle"

ANNONCE