OT.dk Transferoverblik: United afventer situationen

Der er endnu ikke meget konkret at berette om i forhold til transfers. Det virker, som om Ole Gunnar Solskjær og resten af klubben har fuldt fokus på at færdiggøre sæsonen på bedst mulig måde.

Senere søndag spiller United FA Cup-semifinale mod rivalerne fra Chelsea, der allerede har forstærket sig med et par profiler forud for den nye sæson, der ifølge Simon Stone kan blive sparket i gang i mdten af september.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Endnu har United tilgode at præsentere nye ansigter, men der er dog rygter om, at der vil blive lavet handler, når klubben har et bedre overblik over den økonomiske situation med tanke på, om Champions League-biletterne bliver indløst.

Sancho bliver ikke billig

Det er ingen hemmelighed, at Manchester United er på udkig efter en ny højrekant, og Jadon Sanho er førsteprioritet på plads. Vi fik den seneste troværdige melding fredag eftermiddag, hvor Simon Stone fra BBC skrev, at Borussia Dortmund ikke sætter et lavere prisskilt på offensivspilleren som en konsekvens af manglende indtægter under coronanedlukningen.

Udover det åbenlyse så noterer flere jagttagere, at det er et tegn på, at der er – hvis ikke reelle forhandlinger mellem de to klubber – så i hvert fald en følelse fra begge parter om, at de kan komme i gang på et tidspunkt. En kilde fra United afviser overfor BBC, at United har sat et loft på 50 millioner pund på en eventuel handel.

Sandsynlighed for transfer: 55 procent. Det lyder måske lavt, men det er baseret på, at der – som skrevet – ikke umiddelbart er egentlige forhandlinger i gang.

Bellingham skifter til Dortmund

Transferguruen Fabrizio Romano har sat ‘here we go’-skiltet på, og derfor er det så godt som sikkert, at Jude Bellingham har valgt den tyske klub over projektet i Manchester United.

Allerede i januar kom det frem, at både United og Dortmund var meget interesserede i den 17-årige Championship-spiller, og at det var et kapløb mellem de to klubber om at sikre sig Bellinghams underskrift. Dortmund førte angiveligt længe og vandt altså også til sidst.

Der er ikke yderligere noget konkret – udover nogle løse rygter at berette om. I midten af ugen var der rygter om, at United pønsede på at få kontrakt med Jeff Hendricks fra Burnley, der kan hentes på en fri transfer. Men der var vist ikke noget i den sag.

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Blog: FA Cuppen skal ikke sælges for en kamp mod West Ham

Næste artikel

Startopstilling: Tremands-forsvar og flere ændringer

ANNONCE