Overblik: Her er Uniteds planer om at mindes Sir Bobby Charlton

Manchester United inviterer fans fra hele verden til at mindes Sir Bobby Charlton, som desværre gik bort lørdag.

Efter tætte drøftelser med Sir Bobbys familie vil klubben mindes hans arv ved flere af de kommende klubkampe. Det skriver klubben i en officiel meddelse.

Klubben vil ære og mindes Sir Bobby ved kampen mod FC København tirsdag med en særlig for-kamp hyldest, der afsluttes med et minuts stilhed før kampstart.

Tælleapparaterne vil være åbne fra kl. 18.00, så fans opfordres til a tage plads tidligt for at vise sin respekt. En krans vil være placeret på Sir Bobbys plads i direktionsboksen. Spillere og personale vil bære sorte ærmebånd, og Sir Bobby vil blive mindet på forsiden af kampdagsprogrammet.

Sir Bobby vil også blive mindet ved klubbens UEFA Youth League-kamp tirsdag på Leigh Sports Village – en passende hyldest i betragtning af hans lange tilknytning til klubbens akademi.

Tirsdag den 24. oktober vil en kondolencebog være tilgængelig, så fans kan efterlade beskeder og minder i International Suite mellem kl. 10.00 og 16.00.

Dem, der ønsker at skrive i bogen, kan også gøre det mellem kl. 10.00 og 22.00 onsdag, torsdag og fredag i International Suite.

United supportere rundt om i verden kan også skrive i en online version af kondolencebogen her.

Opgøret mod Manchester City på søndag vil inkludere yderligere hyldest til den tidligere europæiske mester fra 1968. Her er det planlagt at fejre Sir Bobbys liv med et minuts bifald og udtryk for fans mindesmærker med flag og surferbannere på stadion.

Hvis du skal forbi stadion på søndag, kan du holde dig informeret inde på klubbens hjemmeside. Det er planlagt at flere informationer om søndagens hyldest bliver offentliggjort senere på ugen.

Klubbens kvindelige førstehold mindedes Sir Bobby ved deres WSL-kamp imod Everton. Dette med et minuts stilhed inden kampen og spillere i sorte ærmebånd.

Manchester United understreger i meddelelsen at de er dybt taknemmelige for, at alle har mulighed for at mindes Sir Bobby på en værdig og hæderlig måde samt for den støtte, der er blevet vist i de seneste dage.

I galleriet nedenfor kan du se, hvordan fodboldhelten blandt andet bliver mindet:

Forrige artikel

Flere muligheder for Erik ten Hag

Næste artikel

Startopstillingen: Kun en dansker for United i start opstillingen.

ANNONCE