Owen: Chelsea bliver mestre

Michael Owen tror på, at Mourinhos tilstedeværelse kan være den afgørende faktor, der sender mesterskabet til London.

Mesterskabet bliver afgjort mellem Manchester United, City og Chelsea. Sådan synes holdningen at være blandt de fleste og således også hos den tidligere United-spiller Michael Owen. 

Den pensionerede angriber mener, at United som forsvarende mestre bliver det hold, som alle andre gerne vil slå.

– Det er et rigtig interessant titelræs. Man kan argumentere for både Chelsea, United og Manchester City, siger den 33-årige englænder ifølge avisen Metro.

– United må være holdet, alle vil slå, eftersom de vandt titlen med så stor afstand sidste sæson, og de har kun skiftet deres manager, ikke rigtig hele holdet, så det gør dem stærke.

På trods af alt dette har Owen dog ikke lige så meget fidus til sin gamle klub som til Chelsea. De blå fra London løber således med mesterskabet for første gang siden 2010, hvis man spørger Owen.

– Det er op til alle at jagte dem [United, red.], og jeg har en sjov fornemmelse omkring Chelsea. Jeg tror, det er på grund af Mourinho-faktoren. Jeg kan godt se ham beskytte dem og lede dem til mesterskabet, siger Owen.

De første antydninger, til hvor holdene står, får vi i weekenden, hvor United møder Swansea i Wales, mens Chelsea søndag tager i mod Hull. Allerede weekenden efter skal sæsonens første store slag dog stå, når Owens mesterskabsfavoritter kommer til Old Trafford.

 

Forrige artikel

Gerrard: Rooney den samme som før

Næste artikel

Video: Gense Ronaldos debut

ANNONCE