Owen: United uden Ferguson føles forkert

Den tidligere Manchester United og Liverpool målskytte Michael Owen er i chok over dagens helt store nyhed om Fergusons karrierestop og er beæret over at have spillet under Ferguson.

– Det synker bare ikke ind! Manchester United uden Sir Alex føles bare ikke rigtigt, skriver Michael Owen på sin Twitter-profil.

– Jeg var stenstikker på, at han havde taget et år eller to mere. Glad for, at han er er gået på sine egne vilkår. Det bliver den perfekte afslutning at løfte trofæet næste uge.

Den helt store debat går i dag på, hvem der skal overtage det enorme pres efter Ferguson. Michael Owen peger på José Mourinho som kandidat, men ville selv foretrække Evertons David Moyes.

– Hvilken handling at følge. Jeg gætter på, at Mourinho vil have selvtilliden til at overtage. Stod det til mig, var jeg gået for David Moyes.        

Den bedste manager nogensinde

Michael Owen nåede at have Sir Alex Ferguson som manager i tre sæsoner. Den 33-årige englænder er beæret over, at han nåede at spille under, hvem han kalder den formodentligt bedste manager nogensinde.

– Hvilket privilegium at have spillet under den velsagtens bedste manager verden nogensinde har set, skriver Michael Owen på Twitter.

– Hans rekorder vil sikkert aldrig blive overskygget. Det er simpelthen forbløffende at læse hans liste af resultater som manager igennem.

– Nu hvor David Gill også går af, vil Manchester United gå hen at blive et meget anderledes sted næste år med to af deres frontfigurer, der forlader deres position.

Tilbage i marts måned meldte Michael Owen ud, at han efter denne sæson med Stoke indstiller sin karriere. En imponerende karriere af slagsen, der har budt på 222 mål på klubbasis for Liverpool, Real Madrid, Newcastle, Stoke City og selvfølgelig Manchester United.

Forrige artikel

Denis Irwin: Fergie bør hyldes

Næste artikel

Hvem skal overtage trænersædet?

ANNONCE