På lånt tid: Fosu-Mensah med sjælden spilletid for Fulham

I løbet af den sæsonen vil vi på Oldtrafford.dk følge ugentligt op på de United-spillere, som er udlejede.

Joel Pereira: Udlejet til Kortrijk (Jupiler Pro League)

Spillerpræstation: Joel Pereira sad på bænken og har dermed sin første kamp til gode for den belgiske klub.

Spilleminutter: 0

Næste kamp: Eupen – Kortrijk d. 09/02

Dean Henderson: Udlejet til Sheffield United (Championship)

Norwich City – Sheffield United: 2-2

Spillerpræstation: Keeperen stod en fin kamp for The Blades, hvor han desværre ikke kunne stille meget op mod Pukkis’ og Hernandezs’ to mål.

Sheffield United – Bolton: 2-0

Spillerpræstation: Havde en relativ problemfri kamp, men viste sig klar, da der var brug for ham. Henderson fik med sejren sit tiende clean sheet. Sheffield United ligger på en tredjeplads i Championship.

Kampe spillet ud af mulige: 29/30

Clean sheets: 10

Spilleminutter: 2410

Næste kamp: Aston Villa – Sheffield United d. 08/02

Kieran O’Hara: Udlejet til Macclesfield Town (League two)

Cheltenham Town – Macclesfield Town 3-2

Spillerpræstation: O’Hara havde flere fremragende redninger i kampen. Hans mange redninger var alligevel forgæves, da klubben tabte på ny.

Mansfield Town – Macclesfield Town: 3-1

Spillerpræstation: Målmanden var uden chance ved de tre mål, i en kamp hvor han savnede støtte fra sin forsvarsspillere. Macclesfield Town ligger på en 23. plads i ligaen.

Kampe spillet ud af mulige: 22/30

Clean Sheets: 5

Spilleminutter: 2070

Næste kamp: Macclesfield Town – Crewe Alexandra d. 09/02

Demetri Mitchell: Udlejet til Hearts (Premiership)

Hearts – St. Johnstone: 2-0

Spillerpræstation: På trods af at Mitchell kun fik 10 minutter på banen, efterlod han et positivt indtryk med flere gode ryk fra sin venstre back position.

Kilmarnock FC – Hearts: 1-2

Spillerpræstation: Englænderen kom på banen i det 68. minut og gjorde et fint indhop. Hearts, som lagde flot ud i ligaen, er dumpet ned på en femteplads i den skotske Premiership.

Hearts – Livingston: 0-0

Spillerpræstation: Den unge lejesvend fik blot otte minutter på banen.

Kampe spillet ud af mulige: 22/25

Spilleminutter: 14003

Mål og assists: 0/0

Næste kamp: Hearts – Auchinleck Talbot d. 10/02

Axel Tuanzebe: Udlejet til Aston Villa (Championship)

Aston Villa – Ipswich Town: 2-1

Spillerpræstation: Tuanzebe sidder fortsat ude med en fodskade. Han forventes skadefri i slutningen af februar.

Reading FC – Aston Villa: 0-0

Spillerpræstation: Skadet.

Kampe spillet ud af mulige: 21/32

Spilleminutter: 1709

Tom Sang: Udlejet til AFC Fylde (Conference Premier)

Ramsbottom United – AFC Fylde: 5-5 (FA Trophy)

Spillerpræstation: Sang fik sin debut og 90 minutter i 5-5 kampen.

Kampe spillet ud af mulige: 1/1

Spilleminutter: 90

Næste kamp: Maidstone United FC – AFC Fylde d. 09/02

Cameron Borthwick-Jackson: Udlejet til Scunthorpe United (League One)

Fleetwood Town – Scunthorpe United: 0-1

Spillerpræstation: Englænderen havde et flot frisparksforsøg, som var tæt på at ende i målet. Han måtte desværre forlade banen efter 33. minutter grundet en skade.

Barnsley- Scunthorpe United: 2-0

Spillerpræstation: Borthwick-Jackson sad ude med skaden han pådrog sig i sidste kamp. Skaden kan holde ham ude i op til to måneder.

Kampe spillet ud af mulige: 26/31

Mål og assists: 2/0

Spilleminutter: 2283

Næste kamp: Scunthorpe United – Accrington Stanley d. 09/02

Timothy Fosu-Mensah: Udlejet til Fulham (Premier League)

Fulham – Brighton & Hove Albion: 4-2

Spillerpræstation: Ikke udtaget.

Crystal Palace – Fulham: 2-0

Spillerpræstation: Fosu-Mensah har blot spillet 34 minutter, siden Ranieri kom til klubben i november. I kampen mod Crystal Palace fik han godt og vel en halv time til at modbevise den tidligere Leicester-træner. Hollænderen gjorde det ok, men så desværre lidt passiv ud i forbindelse med målet til 2-0.

Kampe spillet ud af mulige: 9/28

Spilleminutter: 660

Næste kamp: Fulham – Manchester United d. 09/02

Callum Whelan: Udlejet til Port Vale (Football League Two)

Aston Villa – Hull City: 2-2

Kampe spillet ud af mulige: 21/30

Næste kamp

Matthew Willock: Udlejet til Crawley Town (League Two)

Bury FC- Crawley Town: 1-1

Spillerpræstation: Willock var udtaget til kampen, men fik ingen spilletid.

Næste kamp: Crawley Town – Oldham Athletic d. 09/02

Zak Dearnley: Udlejet til Oldham Athletic (League Two)

Kampe spillet ud af mulige: 0/0

James Wilson: Udlejet til Aberdeen (Premiership)

Aberdeen FC – Klimarnock FC: 0-0

Spillerpræstation: Wilson fik de sidste tre minutter på banen.

Stenhousemuir FC – Aberdeen: 1-4

Spillerpræstation: Englænderen fik i denne omgang fordoblet sin spilletid fra forrige kamp, hvilket dog kun var seks minutter.

Hibernian FC – Aberdeen FC: 1-2

Spillerpræstation: Grundet en skade kom angriberen allerede på banen efter 19 minutter. Spillere en fin kamp hvor han fik vist sin hurtighed. Brændte dog to store chance.

Aberdeen FC – Rangers FC: 2-4

Spillerpræstation: I en hæsblæsende kamp med to røde kort og seks mål kom Wilson på banen i 64. minut som følge af en offensiv indskiftning. Han formåede ikke at vise sine spidskompetencer, hvor han dog heller ikke blev sat op.

Kampe spillet ud af mulige: 20/26