På lånt tid: James Wilson scorer fremragende langskudsmål for Aberdeen

I løbet af den sæsonen vil vi på Oldtrafford.dk følge ugentligt op på de United-spillere, som er udlejede.

Joel Pereira: Udlejet til Vitória Setúbal (Premeira Liga)

Braga Vitória Setúbal: 2-1

Spillerpræstaion: Vitória Setubal og Joel Pereira kom i weekenden på en svær opgave mod ligaens nummer to, som også viste sig at være for stor en mundfuld. Bragas to mål var svære for den portugisisiske målmand at gøre noget ved. Dog kom målmanden en smule på mellemhånd ved deres første mål, hvor han valgte at forsøge at bokse et indlæg væk uden at ramme. Beslutningen kan alligevel godt forsvares.

Kampe spillet ud af mulige: 7/11

Clean sheets: 2

Spilleminutter: 630

Næste kamp: Vitória Setúbal – Feirense d. 09/11

Dean Henderson: Udlejet til Sheffield United (Championship)

Nottingham Forest – Sheffield United: 1-0

Spillerpræstation: Den engelske målmand havde trods resultatet en relativ problemfri kamp. Henderson var samtidig chanceløs ved kampens enlige mål. Sheffield United rykkede med resultatet ned på en tredje plads i ligaen.

Kampe spillet ud af mulige: 16/16

Clean sheets: 4

Spilleminutter: 1440

Næste kamp: Sheffield United – Sheffield Wednesday d. 09/11

Kieran O’Hara: Udlejet til Macclesfield Town (League two)

Macclesfield Town – Bury: 1-4

Spillerpræstation: O’Hara sad på bænken hele kampen.

Kampe spillet ud af mulige: 8/15

Clean Sheets: 0

Spilleminutter: 720

Næste kamp: Macclesfield Town – West Bromwich Albion d. 13/11

Demetri Mitchell: Udlejet til Hearts (Premiership)

Hearts – Hibernian: 0-0

Spillerpræstation: Mitchell fik blot 10 minutter på banen, hvilket ikke var nok til at få indflydelse på kampen.

Celtic – Hearts: 5-0

Spillerpræstation: Englænderen var yderst udfordret, og blev pillet ud i halvlegen. En mulig skade kan også være årsagen.

Kampe spillet ud af mulige: 11/11

Spilleminutter: 827

Mål og assists: 0

Næste kamp: Hearts – Klimarnock FC d. 10/11

Axel Tuanzebe: Udlejet til Aston Villa (Championship)

Aston Villa – Bolton : 2-0

Spillerpræstation: Tuanzebe er kommet i rigtigt fin form, hvilket han også viste i sejren mod Bolten.

Kampe spillet ud af mulige: 15/17

Spilleminutter: 1169

Næste kamp: Derby County – Aston Villa d. 10/11

Cameron Borthwick-Jackson: Udlejet til Scunthorpe United (League One)

Scunthorpe United – Oxford United: 3-3

Spillerpræstation: Scunthorpe leverede et sensationelt comeback efter at have været bagud 3-0. Alle scoringer kom på blot seks minutter. Borthwick-Jackson var dog ikke indblandet i hverken assists eller mål, men havde en fornuftig kamp i forsvaret.

Kampe spillet ud af mulige: 16/19

Mål og assists: 2

Spilleminutter: 1304

Næste kamp: Mansfield – Scunthorpe United d. 13/11

Timothy Fosu-Mensah: Udlejet til Fulham (Premier League)

Manchester City – Fulham: 2-0

Spillerpræstation: Fosu-Mensah spillede en smule under niveau i Fulhams nederlag. Særligt så han skidt ud rent positionsmæssigt i et par omgange.

Huddersfield Town – Fulham: 1-0

Spillerpræstaion: Endnu en skidt præstaion fra hollænderens side, hvor han slap afsted med et par voldsomme taklinger.

Kampe spillet ud af mulige: 8/13

Spilleminutter: 635

Næste kamp: Liverpool – Fulham d. 11/11

Matthew Willock: Udlejet til St. Mirren (Premiership)

St. Mirren – Motherwell FC: 0-2

Spillerpræstation: Willock sad på bænken indtil det 49. minut, hvor han blev skiftet ind som en offensiv satsning. Han kunne dog ikke stille noget op og dermed tabte St. Mirren 2-0.

St. Mirren – Rangers FC: 0-2

Spillerpræstation: St. Mirren fortsætter deres dårlige stime, og befinder sig i øjeblikket på en næstsidste plads. I kampen spillede Willock 61 minutter, inden han blev taget ud.

Kampe spillet ud af mulige: 10/12

Spilleminutter: 782

Næste kamp: FC Dundee-  St. Mirren d. 10/11

James Wilson: Udlejet til Aberdeen (Premiership)

Aberdeen FC – Hamilton Academical FC: 3-0

Spillerpræstation: James Wilson kom i gang med målscoringen igen. Og på hvilken måde! Et langskud fra omkring 30 meter. Lad os håbe målet kan sætte ham igen!

Klimarnock FC – Aberdeen: Wilson fik 68 minutter på banen før han blev skiftet ud, i hvad det var en skuffende kamp fra hans side.