Pardew: Vi burde have vundet

Crystal Palace-manageren, Alan Pardew, følte, at hans hold gjorde sit til at trække sig sejrrigt ud af opgøret mod Manchester United.

Det blev ikke nogen mindeværdig kamp på Selhurst Park. United kunne ikke få sat nogle af de offensive spillere i scene, og Crystal Palace evnede ikke at passere David de Gea. Alan Pardew mener, at Palace var en smule uheldige.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Vi burde have vundet. Det tror jeg, alle, der så kampen, tænker. Vi havde store chancer, men nogle gange går de bare ikke ind. Det var vores bedste præstation indtil nu.

– Kampen kunne være blevet åbnet, hvis Bolasie havde scoret i starten af kampen. United havde et lille overtag i første halvleg, da de begyndte at køre bolden rundt. I anden halvleg fik vi dog fat, og jeg følte, at der kun var et hold, der kunne vinde, udtalte Pardew efter kampen til BBC.

Det uafgjorte resultat mod Crystal Palace betyder, at United er blevet overhalet af Leicester og nu ligger nr. 4 i Premier League.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Det er skuffende

Næste artikel

LVG: Det var en meget lige kamp

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share