Paul Scholes overvejede aldrig at forlade Manchester United

Den tidligere Manchester United-stjerne Paul Scholes afslører i et interview med BBC at kun en enkelt klub gav et spinkelt forsøg i at hente ham til deres klub.

Kort efter EM 2000 gjorde den italienske fodboldklub Inter angiveligt et spinkelt forsøg på at hente den dengang 25-årige midtbanespiller til Milano.

Det afslører Paul Scholes i et interview med BBC Radio 5 Live.

– Jeg blev aldrig rigtig gjort opmærksom på at nogen var ude efter mig. I min karriere fik jeg et enkelt telefonopkald. Det var Bryan Robsons gamle agent. Han ringede mens vi var afsted til EM 2000 og spurgte om jeg var intersseret i Inter Milan, fortæller Scholes.

– Men det er det eneste opkald jeg har fået. Jeg hørte ingenting efter det og manageren sagde ingenting til mig. Jeg spillede for min barndomsklub, jeg var fra Manchester og vi vandt trofæer hele tiden, forklarer Paul Scholes om hentyder til at det måske ikke havde haft den store interesse.

– Hvis manageren havde sagt at han ikke længere ville have mig, så ville jeg bestemt have taget til udlandet hvis en stor klub ville have mig, men der var aldrig nogensinde et behov for at tænke på Barcelona, Real Madrid eller AC Milan, da jeg allerede spillede i den største klub i verden, siger englænderen.

Han medgiver dog at han gerne havde set Manchester United vinde flere europæiske titler i sin tid i klubben.

– Vi vandt ikke Champions League så mange gange som vi måske burde have eller kunne have gjort, men vi var bestemt lige så gode som dem der gjorde.

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United-kaptajn donerer madkasser til ældre i barndomsby

Næste artikel

Scholes: Bruno Fernandes minder mig om Cantona

Relaterede artikler
Total
0
Share