Pearce råder Giggs til at blive

Den tidligere Nottingham Forrest-spiller og manager, Stuart Pearce, anbefaler Ryan Giggs til at blive hos United og Mourinho.

Det er endnu uvist, hvad United-legenden og nuværende assistent, Ryan Giggs, skal lave efter sommerferien. Efter Mourinhos ankomst er spekulationerne om waliserens fremtid mange.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Der vil dog komme mange muligheder for at stå på egne ben, men kun få for at lære af en manager som José Mourinho, mener Stuart Pearce.

. Jeg ville fortælle Giggs, at han skulle blive hos Mourinho i to år og suge alt til mig. Jeg ville ikke have travlt med at finde mig et nyt job.

– Jeg tror, Sir Alex Ferguson ville fortælle det samme: Få så meget erfaring du kan, og så skal der nok være et job til dig, udtaler Staurt Pearce til ESPN.

José Mourinho har haft Rui Faria som sin tro væbner i alle de klubber, portugiseren har været i, men Faria er endnu ikke ansat i United, hvilket kan indikere, at der kan være en åbning for Ryan Giggs.

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Hummels: CL manglede i United

Næste artikel

Scholes i opsigtsvækkende comeback

ANNONCE