Pearson: Taktikken knuste United

Nigel Pearson mente, at dagens resultat var fuldt fortjent. Både i forhold til taktik og mandsmod hos Leicesters spillere.

Nigel Pearson kunne i dag se sit Leicester-hold lave et vanvittigt comeback, hvor de vandt hele 5-3 over Manchester United. Resultatet kommer oven på en sejr på udebane mod Stoke sidste weekend.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Og det glæder Pearson, at holdet havde mandsmodet til at svare igen, efter at være bagud med to mål hele to gange undervejs.

– At vinde to uger i træk er aldrig nemt, særligt ikke for en oprykker. At kunne følge sejren over Stoke op med en sejr mod en af de store magtfaktorer i engelsk fodbold, er meget tilfredsstillende. Når du føjer det til, at det sker, efter vi var 3-1 nede, er det en blåstempling af vores kvalitet, tro og holdånd. 

– Alt i alt fik vi ting til at lykkes taktisk. Vi holdte os hele tiden inde i kampen, da vi kunne matche dem.

– Det allervigtigste er, at vi fortsatte med de positive takter. Det handler ikke om, hvorvidt vi er positive eller naive. Du er nødt til at tilgå kampene på den rigtige måde. I sidste ende fik vi fuld valuta for den indstilling.

Pearson løftede også sløret for, hvad han præcis synes, lykkedes så godt taktisk, og hvorfor Leicester hele tiden truede Uniteds defensiv.

– Når du spiller imod diamanten, er de spillere, som vil have mest tid på bolden, de to backs. Men det lykkedes os at udnytte områder i siden af deres firebackkæde, når vi angreb i vores kontraer. Vi gjorde det ikke godt nok i store perioder af første halvleg, men var bedre i anden.

– Spillerne skal have ros for deres måde at omsætte det, vi har talt om, i praksis, men også for deres udholdenhed. Det hele handler ikke om kun om teknisk formåen.

Hvad straffesparket angik, kunne Pearson dog ikke sige meget. Leicesters træner så det slet ikke, hævder han.

– Jeg har ikke set det, men jeg synes, man bør være meget forsigtig, når spillere udfordrer i feltet. Vi har en ærlig gruppe af spillere, og når du spiller på dette niveau, er der forseelser, hvor du kan være i tvivl om de var der eller ikke var.

– Det er sådan kulturen er nu. Men vores spillere arbejder stenhårdt for at sætte modstanderne under pres, og hvis vi havde et heldigt øjeblik, var det fuldt fortjent.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Leicester-helt: Helt igennem fantastisk

Næste artikel

Van Gaal: Spillede ikke som et hold

ANNONCE