Pearson udlejes til Barnsley

Den unge midtbanespiller Ben Pearson er i dag blevet udlånt til Barnsley fra League One.

Der er gang i svingdøren i Manchester United. Målmand Sam Johnstone forlængede for få dage siden sit udlån hos Doncaster, i dag blev Michael Keane solgt til Burnley mens Victor Valdes blev hentet ind på en free transfer. Desuden er stortalentet Ben Pearson nu udlånt den kommende måned.

Pearson blev i 2013 kåret til Jimmy Murphy Player of the Year, efter en fantastisk sæson hos Paul McGuinness på u18-holdet. Sidste år fik han så sit gennembrud hos reserverne, og er nu sendt på sit første udlån.

Den 20-årige midtbanespiller var med for Uniteds u21-hold der i sommers vandt 2-1 i en træningskamp over Barnsley, og unge Pearson gjorde det så godt i den kamp, at Barnsley lige siden har fulgt hans udvikling.

– Bens præstation i sommers var en vi bemærkede. Han er en rigtig, rigtig god spiller, som vil tilføje noget energi og klasse på vores midtbane. Jeg er meget glad for at United har givet os lov til at låne Ben, siger Barnsleys manager Danny Wilson til klubbens hjemmeside.

Indtil videre løber aftalen i en måned, men hvis det viser sig at være et succesfuldt lån for alle parter, forventes det, at aftalen forlænges resten af foråret. Pearson kan få debut for Barnsley i weekenden, hvor Yeovil gæster Oakwell. Barnsley ligger i den tunge ende af midten, med tre point ned til nedrykningsstregen.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Valdes skriver med United

Næste artikel

Valdes: De Gea er den bedste i verden

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share