Valdes skriver med United

Den spanske målmand Victor Valdes, der har stået uden klub, siden han i sommer forlod FC Barcelona, har skrevet kontrakt med United til sommeren 2016. Det bekræfter klubben på manutd.com.

Victor Valdes var i mere end 10 år fast mand i FC Barcelonas mål men har siden sommer stået uden klub. I efteråret trænede han med omkring Uniteds førstehold, da Louis van Gaal tilbød, at han kunne genoptræne sit knæ i klubben. Der er derfor en glad spanier, der er blevet præsenteret i klubben.

– Det er en stor ære at skrive under med Manchester United. Jeg vil gerne takke van Gaal og klubben for at lade mig genoptræne på Aon Training Complex(klubbens træningsanlæg, red.). Jeg kan allerede mærke, at dette er en speciel klub, og at arbejde under Louis van Gaal her er en drøm, der går i opfyldelse, udtaler han til klubbens officielle hjemmeisde.

Også Louis van Gaal er begejstret for tilføjelsen.

– Jeg er begejstret over, at Victor Valdes har skrevet kontrakt med klubben. Victor er en meget erfaren målmand, og hans meritter taler for sig selv. Jeg har ved flere lejligheder sagt, at Manchester United altid vil forsøge at hente de bedste spillere.

Danske Anders Lindegaard har indtil videre været holdets andenmålmand, men det ser ud til at blive ændret med denne handel. Noget som Louis van Gaal også bekræfter.

– Victor har været meget professionel under sin genoptræning, og han har imponeret meget under de træninger, han har deltaget i med førsteholdet de seneste uger. Han kommer til som 2. målmand og er en fantastisk tilføjelse til truppen, slutter den hollandske manager.
 

Forrige artikel

Officielt: United sælger forsvarstalent til Burnley

Næste artikel

Pearson udlejes til Barnsley

ANNONCE