Pekerman: Falcao vil komme stærkt igen

Den Colombianske landstræner, Jose Pekerman, tror snart vi ser en Falcao i topform.

På det seneste har der været stille omkring Radamel Falcao, han har siddet ude med en skade i nogle uger. Mange er nok nervøse for, om Uniteds lejesvend for alvor kommer sig over de mange skader.

Der er dog ikke noget at være nervøs for, hvis man spørger den Colombianske landstræner, Jose Pekerman.

– Det her er noget helt nyt i hans karriere. Han skal vænne sig til at spille i en ny turnering, og til at spille sammen med de mange nye spillere. Jeg er dog ikke i tvivl om, hvorvidt han vil komme igennem denne tilvænning. Falcao er en stjerne, og vi vil snart se ham tilbage på sit topniveau, siger Pekerman ifølge ESPN.

Falcao vil misse Colombias venskabskamp mod USA fredag aften. Der er dog optimistiske udsigter for lejesvenden. Han er begyndt at træne med igen, men Arsenal kampen er nok ikke realistisk.

Falcao har igennem sin karriere været garant for mål. Han har scoret mål på samlebånd i de klubber han har repræsenteret. Det bliver spændende at se om han kan finde tilbage til det niveau i Premier League.
 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

De Gea afslører keeper-idoler

Næste artikel

Moyes spurgte Sir Alex til råds

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share