Pelé: Jeg afviste United

Én af de bedste fodboldspillere, der har sat sine ben på denne jord, havde i sin tid mange muligheder for at skifte til Manchester United.

Brasilianske Pelé spillede klart størstedelen af sin karriere i barndomsklubben Santos, før han i slutningen af sin karriere rykkede til New York Cosmos. Han havde dog rigeligt med muligheder for at rykke til de største klubber i Europa, men det var ikke interessant for ham.

Pelé regerede fodboldverdenen op igennem 60-70’erne. En svunden tid, mener han.

– Engang var fodbold en profession fyldt med kærlighed til spillet. I dag er det bare et arbejde. Det betyder ikke det samme i dag at spille for sin klub eller for sit land, siger Pelé til mediet O Rei do Futebol.

– En fodboldspiller skal selvfølgelig kunne leve af sin profession, men det er anderledes i dag, end det var i min tid. Jeg havde masser af muligheder for at skifte til Real Madrid, AC Milan og Manchester United, men Santos spillede godt, og jeg spillede godt. Jeg havde ingen grund til at skifte.

Pelé nåede at spille 656 kampe for Santos, og scorede næsten ét mål pr kamp i snit. Desuden vandt han tre VM-trofæer med Brasilien. 

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Schweinsteiger skadet før landskamp

Næste artikel

McNair klar til EM

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
Gå til siden

Here we go: Malacia skal til United

Efter et lille bump på vejen kan Fabrizio Romano nu annoncere, at Uniteds første transfer under Erik ten Hag bliver Tyrell Malacia.
ANNONCE
Total
0
Share