McNair klar til EM

Paddy McNair var med for Nordirland, der i går spillede sig til sommerens EM-slutrunde i Frankrig.

For første gang i 30 år er det lykkedes for Nordirland at kvalificere sig til en slutrunde. Det skete i går aftes, da Nordirland hjemme i Belfast slog Grækenland med 3-1. Dermed fører nordirerne pulje F med 20 point efter ni kampe, og er sikre på at slutte i top to.

Paddy McNair, der er født ni år efter Nordirlands seneste deltagelse ved en stor slutrunde, startede i går inde for første gang i en kvalifikationskamp. Han spillede 85 minutter, inden han blev erstattet af en tidligere United-spiller, Luke McCullough, der nu er at finde i Doncaster.

Foruden McNair og McCullough, var også Corry Evans, Craig Cathcart og Oliver Norwood med for Nordirland, alle har fået deres fodboldopdragelse i United. Til gengæld var Jonny Evans ikke med, da han pt er ude med en skade.

Nordirland skal i den sidste kamp i puljen op mod Finland, men med tre point ned til Rumænien på andenplandsen og fire ned til Ungarn der pt er treer, er nordirerne altså sikre på en tur til Frankrig til sommer.

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Pelé: Jeg afviste United

Næste artikel

Blandet nyt for skadede Rooney, Schweinsteiger og Carrick

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share