Pereira sigter efter førsteholdet

Den talentfulde midtbanespiller sigter efter en fast plads på førsteholdet efter kontraktforlængelsen.

Lige nu repæsenterer han det brasilienske U20 hold til VM, hvor han har fået godt med spilletid i løbet af turneringen. Andreas Pereira har dog endnu større mål, når han vender tilbage til Manchester United efter sommerpausen. 

– Det handler om at blive fast mand i førseholdstruppen nu. Når det er sket, skal jeg selvfølgelig arbejde hårdt for en plads på holdet, og derefter må vi se, hvad der sker. Jeg har hele tiden været fokuseret på at spille fodbold og ikke så meget kontraktforlængelsen, siger Pereira til Inside United.

– Jeg var selvfølgelig meget glad for at forlænge kontrakten. Nu skal jeg fortsætte udviklingen og gøre det godt her i de kommende år. Det betyder meget for mig, for jeg er meget stolt af at være Mancheste United-spiller. Det er noget jeg altid har drømt om, så nu kan jeg virkeliggøre den drøm. 

Pereira fik sin Premier League-debut mod Tottenham på Old Trafford, hvor han kom ind fra bænken. Han indrømmer, han var en smule overvældet, da chancen endelig bød sig for ham på førsteholdet.

– Det var en drøm, der blev til virkelighed. Jeg var glad for at komme ind fra bænken, og at vi vandt kampen samtidigt. Da jeg lige kom ind føltes det som en drøm, og jeg var en smule overvældet.

– Det var næsten som at spille et videospil i starten, men så vænnede jeg mig til det, og jeg arbejdede hårdt for at hjælpe holdet så godt som muligt. 

Forrige artikel

United frigiver fem spillere, heriblandt Ben Amos og Tom Thorpe

Næste artikel

Mourinho åbner op for Falcao-flirt

ANNONCE