U21: Målløst på Goodison

Det lykkedes hverken United eller Everton at få scoret i gårsdagens reserveholdskamp på Goodison Park.

I en ellers ganske underholdende kamp med masser af chancer til begge hold, lykkedes det ikke hverken for Everton eller United at få sendt bolden i nettet. Dermed måtte Warren Joyce og co rejse hjem fra Everton med det ene point.

Det blev en kamp, hvor hvert hold dominerede en halvleg hver. United var bedst i de første 45 minutter, men fik altså ikke bolden forbi Everton-keeperen. Hjemmeholdet var til gengæld stærkest efter pausen, og kun takket være en håndfuld fremragende redninger af Ben Amos, kunne United beholde det ene point.

United havde de to brasilianere Anderson og Fabio med fra start, Fabio spillede hele kampen og var som altid en energi-bombe på banen, og var involveret i flere gode ting på venstrekanten. Anderson spillede den første times tid, men var ikke lige så markant.

Uniteds bedste i går var, foruden Ben Amos i målet, Reece James der spillede inde på en lidt uvant plads på den centrale midtbane. Efter blot fire kampe i u21-ligaen, har United syv point, ti  point færre end førende Sunderland, der dog har spillet fire kampe mere end United.

Næste opgave for talenterne i United er på onsdag, når Nicky Butt og hans u19-mandskab tager i mod Sociedad i UEFA Youth League. U21-holdet skal i aktion igen på mandag, når Fulham gæster Manchester.

Everton u21 0 – 0 United u21

Ben Amos; Guillermo Varela, Michael Keane, Tom Thorpe, Fabio; Larnell Cole, Anderson 62′ Tyler Blackett), Reece James, Charni Ekangamene; Will Keane, Tom Lawrence (76′ James Weir).

Ubenyttede reserver:
Jonny Sutherland, Donald Love, Jack Barmby, Andreas Pereira.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Pete Boyle positiv for sangsektion

Næste artikel

Rafael: Sociedad vil angribe os

ANNONCE