Peter Schmeichel: Kasper i United ville være en drøm

United-legenden ville være stolt af at se sin søn i Manchester United.

United-legenden Peter Schmeichel lægger ikke skjul på, at han ville klappe lidt ekstra i sine store hænder, hvis sønnen en dag skifter til Manchester United. Lige nu er der ikke noget der tyder på et skifte, men alligevel drømmer Peter Schmeichel. 

– Det ville være en stor drøm (at se ham i United. red). Det er svært for mig at være neutral, men selv med de mest objektive briller, så synes jeg, at han har overbevist folk om, at han kan spille på det højeste niveau, siger Peter Schmeichel i følge talksport. 

– Selvfølgelig var der nogen, der tvivlede, da han først gjorde sit indtog i ligaen. Jeg synes dog han har holdt et godt niveau i ligaen og senest i Champions League. Hvis de store klubber behøver en rigtig god målmand, så er han helt sikkert klar. 

– Lige nu er der ikke en følelse af, at han absolut skal skifte fra Leicester. Hvis muligheden byder sig en dag, ville det selvfølgelig være fantastisk med et skifte til United. 

Kasper Schmeichel har været i Leicester siden 2011, hvor han i forrige sæson kunne løfte Premier League-trofæet med klubben. 

 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

United handlede korrekt under Pogba-transfer

Næste artikel

Fabinho: United ville være fristende

ANNONCE