Fabinho: United ville være fristende

AS Monacos talentfulde midtbanespiller Fabinho ville være åben for at skifte til Manchester United. Det er dog uklart, om Jose Mourinho er interesseret.

Monaco havde en fremragende sæson i 2016/2017, hvor Leonardo Jardims mandskab vandt Ligue 1 og nåede semifinalen i Champions League. Offensive navne som Kylian Mbappé og Bernardo Silva har stjålet overskrifterne, men brasilianske Fabinho har været en profil på midtbanen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Fabinhos præstationer på den defensive midtbane har tiltrukket interesse fra flere kanter, og én af de interesserede klubber er angiveligt Manchester United. Skulle United melde sig på banen, ville den 23-årige brasilianer være interesseret.

– Et tilbud ville være fristende. Først ville jeg snakke med min agent og med Monaco for at sikre, at den rigtige beslutning blev truffet, siger Fabinho i et interview med Esporte Interativo. Men det er stort hold, og jeg ville uden tvivl overveje et tilbud, siger brasilianeren.

Om United reelt er interesserede i Fabinho er en smule uklart. Italienske Corriere dello Sport skrev torsdag, at en aftale var tæt på, men sædvanligvis pålidelige Simon Stone fra BBC meldte for en uge siden, at United ikke var interesserede.

 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Peter Schmeichel: Kasper i United ville være en drøm

Næste artikel

Harrop skifter til Preston NE

ANNONCE