Pique frygter stadig Keane

Gerard Pique indrømmer, at han stadig er bange for Roy Keane.

Roy Keane er kendt for sit heftige temperament, og hans tid i Manchester United trækker stadig spor hos en af verdens mest ombejlede forsvarsspillere den dag i dag. 

Således indrømmer Gerard Pique, der skiftede til United som ungdomsspiller i 2004, at han stadig frygter Keane. 

– Jeg vil ikke sige, at jeg var bange (for Sir Alex Ferguson, red.). Roy Keane? Jamen, det er nok noget helt andet!, siger Pique til Four Four Two. 

Den 27-årige Barcelona-spiller fik først professionel debut for United, efter Keane var blevet smidt ud af klubben i 2005. 

Alligevel nåede den spanske landsholdsspiller at føle irerens vrede. 

– Jeg kan huske, at vi sad i omklædningsrummet på Old Trafford, da min telefon begyndte at vibrere. Keano kunne høre vibrationerne, og han blev vanvittig, mens han gik rundt for at finde ud af, hvis telefon det var. Sådan var han, siger Pique. 

Selvom episoden ligger flere år tilbage i tiden, bliver Pique stadig nervøs, når han møder Keane. 

Det kom til udtryk, da Barcelona for et år siden spillede en Champions League-kamp mod Celtic. Her var Keane ekspertkommentator og derfor til stede på stadion. 

– Før vi slog Celtic 1-0 i sidste sæson, fik jeg øje på ham på sidelinjen som ekspert, da vi var på vej ud til opvarmning. Jeg gemte mit ansigt bag min hånd, fordi han stadig skræmmer mig. Jeg var 26 år gammel, og jeg var ved at skide i bukserne!, forklarer Pique. 

Roy Keane er i dag assistenttræner for både det irske landshold og Aston Villa.  

Forrige artikel

Bekræftet: Rooney ude i tre kampe

Næste artikel

Medie: United henter Saints-læge

ANNONCE