Pique: Jeg kunne ikke sige nej til United

Den 17-årige forsvarsspiller skabte stor røre i Spanien, da han for ikke særlig længe siden skiftede fra den katalanske storklub, FC Barcelona, til…

Den 17-årige forsvarsspiller skabte stor røre i Spanien, da han for ikke særlig længe siden skiftede fra den katalanske storklub, FC Barcelona, til Manchester United.

Katalanerne var mildest talt ikke særlig begejstret over Pique”s beslutning om at forlade Barca, men selv siger det unge håb, at skiftet til United kun ville være et skridt frem for ham.

“Sir Alex Ferguson fortalte mig, hvad Manchester United ville gøre for mig, og hvad de forventede af mig til gengæld.”

“Efter at have lyttet til ham, følte jeg det var en stor mulighed for at kunne vokse som spiller, og for at kunne høste erfaring ved at spille udenlands.”

“Barcelona var ikke tilfredse med min beslutning, men de er nødt til at forstå, at hvis de ikke imødeser spillernes ambitioner, så er det logisk at de vil sige ja til en anden klubs tilbud.”

“Det var, hvad jeg gjorde for at komme videre med min karierre. Jeg har det fint omkring min beslutning – men Barcelona vil altid være i mit hjerte.”

Pique er godt klar over, at der højst sandsynligt går et stykke tid før han for alvor slår igennem på Old Trafford, men han håber dog på at være kommet meget tættere på om to års tid.

“Ingen ved hvor længe det vil tage for mig at komme ind på Uniteds førstehold.”

“Jeg vil give den alt hvad jeg har, og så måske om to års tid vil jeg være på holdet.”

Forrige artikel

Nyt logo

Næste artikel

Endnu en angriber forlader United

ANNONCE