PL-chef: Regner med tilskuere på lægterne i næste sæson

Premier Leagues administrerende direktør, Richard Masters, har givet et stort interview til Sky Sports, hvor han blandt andet fortæller, at sæsonens resterende kampe skal spille på klubbernes egne stadions, og at fansene gradvist skal tilbage på tribunerne i næste sæson.

Hvordan skal 2019/19-sæsonen færdigspilles? Hvordan kommer næste sæson til at se ud? Hvornår kommer der igen tilskuere på stadion? 

Spørgsmålene står nærmest i kø, efter at Premier League i denne uge offentliggjorde, at ligaen genoptages den 17. juni. Og nu har Sky Sports fået mulighed for at stille nogle af dem til Richard Masters, Premier Leagues administrerende direktør:

– Forbereder I jer på et scenarie, hvor næste sæson skal spilles helt uden fans på stadion?

– Ingen aner, hvornår kampene ikke længere skal spilles bag lukkede døre, og det er fornuftigt at have en beredskabsplan på plan. Når det så er sagt, så tror både Premier League og klubberne på, at vi får fansene at se tilbage på stadion i næste sæson, men at det måske kommer til at ske i faser, siger Masters. 

Lige nu og her, understreger han, er det vigtigste dog, hvordan resten af den nuværende sæson skal gennemføres. I øjeblikket diskuteres det, hvor kampene overhovedet skal spilles henne. 

– Det er vores preference at spille kampene der, hvor de oprindeligt var planlagt til at skulle blive spillet, altså ude- og hjemmekampe. Men vi har en dialog med myndighederne, for de har nogle bekymringer for dette.

– Om syv til ti dage har vi et mere klart billede af, om nogle af kampene skal spilles på neutral grund. Vi håber det ikke. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Rashford modtager særlig pris for sit velgørenhedsarbejde

Næste artikel

Giggs udtrykker sin begejstring for Sancho

ANNONCE