Pochettino er klar til nyt Premier League-eventyr

Mauricio Pochettino fortæller, at han er mere end klar til et gensyn med Premier League efter spekulationer om, hvorvidt han skal overtage efter Ole Gunnar Solskjær i Manchester United.

Ole Gunnar Solskjær har, på trods af at have været ved roret i over et års tid, ikke fået Manchester United på ret kurs, hvilket har fået medierne til at spekulere i andre emner til managerpladsen i klubben.

Et af de hotteste af slagsen er Mauricio Pochettino, der har spøget i flere omgange; både dengang, Mourinho blev fyret i december 2018, og dengang Pochettino blev ledig i Tottenham tidligere på sæsonen. Og nu spydet Pochettino selv til ilden i et interview i Sky Sports’ podcast In The Pink.

– Ærligt talt ville jeg elske at arbejde i Premier League. Jeg ved godt, at det bliver svært, men nu må vi se, hvad der sker. Jeg har haft et stykke tid til at tænke mig om og få slappet af (siden afskeden med Tottenham, red.), og på at blive klar til, at alt kan ske og at man skal være klar, siger Pochettino.

Naturligvis er Mauricio Pochettino ikke superkonkret på, hvor det næste trænerjob kommer til at være henne, men han lægger ikke skjul på, at han venter i spænding på et job, der godt kunne være i Premier League.

– Jeg er klar og venter på den næste udfordring. Jeg har selvtilliden og troen på, at den bliver helt fantastisk.

Derudover fortæller journalisten Duncan Castles i sin podcast, The Transfer Window Podcast, at Pochettinos bagland føler sig sikre på, at de kan skaffe et job til sin klient i Manchester, og at Ed Woodward eftersigende skulle have et godt øje til den argentinske manager, og at der allerede har været konkrete samtaler mellem parterne.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her

Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

United ansøger om tilladelse til safe standing

Næste artikel

Sky: Sancho forlader Dortmund til sommer - United er interesseret

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share