Sky: Sancho forlader Dortmund til sommer – United er interesseret

Ifølge Sky Germany forventes det, at Jadon Sancho forlader Borussia Dortmund den kommende sommer, mens United er ivrige efter at få ham til klubben.

Det er ikke første gang, at United er blevet sat i forbindelse med det engelske stortalent. Men nu meddeler journalisten Jesco von Eichmann fra Sky Germany, at Sancho skal videre fra Dortmund til sommer. 

– Han skifter fra Dortmund til sommer, det er helt sikkert, fortæller Eichmann. 

Hvilken klub den 19-årige kantspiller skifter til, står stadig uklart. Eichmann kan dog berette, at United skulle være klar til at hente Sancho til klubben, men at der også er andre bejlere. 

– Manchester United er én af de største klubber, der er interesseret. Det har jeg hørt. 

– Michael Zorc [sportsdirektør i Dortmund] fortalte sidste uge i et interview, at han ikke har fået nogle tilbud for Jadon Sancho indtil videre. Jeg spurgte ham igen i dag, og han smilede bare. 

– Der kommer til at være flere bud på Sancho i fremtiden. Han forbedrer sig. Han var træt i slutningen af første del af sæsonen, men nu er han meget fit og præsterer rigtig godt. Han har forbedret sin fremfærd, afslutter Eichmann. 

Sancho kom til Dortmund fra Manchester City i 2017. Siden da har den engelske landsholdsspiller virkelig fået gang i spillet, hvor han specielt gjorde sig bemærket sidste sæson. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Pochettino er klar til nyt Premier League-eventyr

Næste artikel

Tuanzebe hylder kaptajn Maguire

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share