Pochettino er tavs omkring United-interesse

Mauricio Pochettino er tavs omkring den angivelige interesse fra Manchester United, efter den argentinske manager i går blev spurgt ind til rygterne på et pressemøde.

Ifølge flere engelske medier er Mauricio Pochettino det øverste navn på blokken til at overtage trænersædet i Manchester United og blive permanent manager for klubben.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Allerede i går var den 49-årige argentiner i Manchester – dog i den blå del af byen i forbindelse med en Champions League-kamp mellem Paris Saint-Germain og Manchester City.

Her blev den 49-årige argentiner spurgt ind til interessen fra United efter parisernes nederlag på 2-1.

– Spillerne kender situationen rigtig godt. Vi lever i en forretning, hvor der florerer rygter, som nogle gange er negative og nogle gange positive. Der er ikke noget at snakke om, sagde Pochettino om Uniteds interesse.

– Ting sker, og de er ikke mit ansvar. Hvad jeg kan fortælle jer, hvis I spørger mig, er, at jeg er glad i Paris, sagde han også.

“Jeg ville være væk i morgen”

Mauricio Pochettinos fremtid i Paris Saint-Germain var også på dagsorden, da CBS Sport rundede ned for gårsdagens Champions League-opgør.

– Pochettino er nødt til at komme væk fra den klub. Hvis han har en chance for at tage til Manchester United, ville jeg persinligt være væk i morgen, og det er på grund af de tre stjerner (Messi, Mbappé og Neymar, red.), sagde Jamie Carragher i studiet efter kampen.

Den tidligere Liverpool-spiller anklager PSG for ikke at lade Pochettino udtrykke sig selv som manager, når han skal bære over med tre stjernespillere, som ikke arbejder for holdet.

 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Julefrokost for Manchester United-fans på Den Glade Gris

Næste artikel

The Athletic: United enige med Ragnick

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share