Pochettino er tavs omkring United-interesse

Mauricio Pochettino er tavs omkring den angivelige interesse fra Manchester United, efter den argentinske manager i går blev spurgt ind til rygterne på et pressemøde.

Ifølge flere engelske medier er Mauricio Pochettino det øverste navn på blokken til at overtage trænersædet i Manchester United og blive permanent manager for klubben.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Allerede i går var den 49-årige argentiner i Manchester – dog i den blå del af byen i forbindelse med en Champions League-kamp mellem Paris Saint-Germain og Manchester City.

Her blev den 49-årige argentiner spurgt ind til interessen fra United efter parisernes nederlag på 2-1.

– Spillerne kender situationen rigtig godt. Vi lever i en forretning, hvor der florerer rygter, som nogle gange er negative og nogle gange positive. Der er ikke noget at snakke om, sagde Pochettino om Uniteds interesse.

– Ting sker, og de er ikke mit ansvar. Hvad jeg kan fortælle jer, hvis I spørger mig, er, at jeg er glad i Paris, sagde han også.

“Jeg ville være væk i morgen”

Mauricio Pochettinos fremtid i Paris Saint-Germain var også på dagsorden, da CBS Sport rundede ned for gårsdagens Champions League-opgør.

– Pochettino er nødt til at komme væk fra den klub. Hvis han har en chance for at tage til Manchester United, ville jeg persinligt være væk i morgen, og det er på grund af de tre stjerner (Messi, Mbappé og Neymar, red.), sagde Jamie Carragher i studiet efter kampen.

Den tidligere Liverpool-spiller anklager PSG for ikke at lade Pochettino udtrykke sig selv som manager, når han skal bære over med tre stjernespillere, som ikke arbejder for holdet.

 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Forrige artikel

Julefrokost for Manchester United-fans på Den Glade Gris

Næste artikel

The Athletic: United enige med Ragnick

ANNONCE