The Athletic: United enige med Ragnick

Ifølge The Athletics David Ornstein er man enige om personlige detaljer med Ralf Rangnick om en aftale som midlertidig manager.

Det ligner, at Manchester United er et skridt længere på vejen om at finde en ny manager. I hvert fald hvis man skal tro The Athletics normalt troværdige journalist David Ornstein.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Han kan fortælle, at Manchester United har nået til en personlig aftale med Ralf Rangnick om at blive Manchester Uniteds næste manager, som i første omgang skal vare i seks måneder.

Det, der mangler at komme på plads, før Rangnick kan præsenteres, er, at han skal løsrives fra sin kontrakt i Lokomotiv Moskva i form af en pengesum, men ifølge mediet forventes det ikke at blive et problem.

Efter de første seks måneder skal Rangnick fortsætte i en form for konsulentrolle – dog uspecificeret, hvad det er. Fabrizio Romano fortæller, at det kommer til at involvere at tage store klubbeslutninger, her kunne man forestille sig, at den næste træner i Manchester United vil blive valgt af blandt andet Rangnick.

Tilføjende oplysninger fra Manchester Evening News fortæller, at Rangnick fløj til Manchester først på ugen for at forhandle, hvor det første tilbud angiveligt skulle have været afvist, men det seneste tilbud om personlige aftaler skulle så være accepteret fra Rangnick, der nu er klar til at tage til Manchester United, hvis han får grønt lys fra den russiske klub.

Andre medier og journalister fortæller tilmed, at Manchester United altid ledte efter en midlertidig manager, og her var Ralf Rangnick på toppen af den liste, hvorfor man også forsøgte af to omgange at få ham til klubben.

Ralf Ragnick er i øjeblikket head of sports and development i Lokomotiv Moskva, men har fået tilnavnet som “Fodboldprofessoren” i tysk fodbold og er dermed også et glimrende trænernavn, både ifølge eksperter, men også OldTrafford.dks egen skribent Selver Elezovic, der så denne løsning komme før mange andre.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Pochettino er tavs omkring United-interesse

Næste artikel

OldTrafford.dk Podcast: Farvel og tak Ole Gunnar Solskjær, United vandt i Spanien, og så venter Chelsea på søndag

ANNONCE