Podcast: Arsenal, Den nye Pogba & City-optakt

Sikke en uge! En sejr over Watford, en underholdende udebanekamp mod et top 6 hold under Mourinho, der endda endte med en sejr. Alt det og meget mere i dagens udsendelse, hvor vi også afslører, hvem den nye Pogba er – måske.

Så skete det sgu! United vandt over et top 6 hold på udebane. Det er første gang det sker under José Mourinho. Det var selvfølgelig kampen mod Arsenal. Et topopgør, der for en gangs skyld indfriede forventningerne, og leverede det man altid har forhåbninger om i de her kampe.

Udover den kamp, så vandt United også 4-2 over Watford i midten af sidste uge.

Til at bringe os sikkert igennem dagens program har jeg medbragt mig de to kompetente herrer, Jonas Hebo, der er tidligere ungdomsspiller hos Arsenal og nuværende HIK-spiller og Rasmus Dines, der på trods af sin imponerende hukommelse altid glemte at rydde op på sit værelse ifølge sin far.

Udover de spillede kampe taler vi selvfølgelig også kort om den kommende kamp mod CSKA Moskva og så selvfølgelig weekendens helt store derby mod bysbørnene fra City.

Derudover snakker vi også om en vis tysker, der måske kan kalde sig for United-spiller inden alt for længe, og om United allerede nu har formået at hente den nye Pogba.

Glæd jer til næste tirsdag, hvor Martin Svarre fra De Falske 9’ere og Peter Hasle, der bliver fløjet direkte ind fra Manchester, kommer på besøg for bl.a. at diskutere kampen mod Manchester City.

Vært: Svante Wettergren

IOS: Lyt, abonner og anmeld vores podcast her.

Android: Lyt og abonner her.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

FA Cup: Manchester United møder Derby

Næste artikel

Optakt: United vs CSKA

ANNONCE