Podcast: Brighton-optakt og ejerforhold

Vi varmer op til kampen mod Brighton med United-fan, Martin Svarre Christensen og Brighton-kender, Mathias B. A. Henriksen. Vi sætter desuden endnu engang Uniteds ejerforhold til debat i kølvandet på det arabiske flirteri og kigger i den forbindelse lidt ud i verden for at blive klogere på, hvordan man gør det andre steder.

Manchester United har de seneste par dage været rygtet sammen med en mulig overtagelse af Saudi Arabiens kronprins, Mohammed bin Salman. Selvom rygtet hurtigt er blevet skudt ned af Uniteds presseafdeling, så er det staig en tophistorie, som vi ikke kan komme uden om i denne uges podcast, og det sætter selvfølgelig lige pludselig hele vores forhold til de kære amerikanske ejere af Manchester United i perspektiv. Er det #GlazersOut eller måske nærmere #BeCarefulWhatYouWishFor? 

Saudi Arabiens kronprins, Mohammed Bin Salman under VM i Rusland

Vi har inviteret Martin Svarre Christensen, tidligere vært på de Falske Niere, og Mathias B. A. Henriksen, skribent for Mediano Socrates og Bulibold i studiet. Mathias Henriksen har et stærkt kendskab til Uniteds kommende modstander i weekenden, Brighton, som han blandt andet har skrevet et portræt af for Mediano, som du kan læse her. Derudover følger han den tyske liga og i særdeleshed RB Leipzig tæt, som giver et nyt perspektiv til debatten om, hvordan man egentlig forener en kommerciel forretning med en succesfuld drift af en fodboldklub. 

Mathias B. A. Henriksen og Martin Svarre Christensen

Vi vender også kort Uniteds kommende opgør i Europa League og så fyrer vi selvfølgelig også op for vores Arne Madsen Quiz. 

Vært på udsendelsen er Jonathan Damm Seldorf

Android: Abonner her

Spotify: Abonner her

iTunes: Abonner her

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

United-kilder: Repræsentanter var ikke i Saudi-Arabien for at forhandle

Næste artikel

United leder efter spillere med mentalitet som Fletcher og McTominay

ANNONCE