United-kilder: Repræsentanter var ikke i Saudi-Arabien for at forhandle

I sidste uge blussede rygterne igen op om, at Saudi-Arabiens kronprins, Mohammed Bin Salman, har en interesse i at købe Manchester United af Glazer-familien. For et par dage siden kom der dog et statement fra kilder tæt på klubben om, at den seneste tur til Saudi-Arabien ikke var relateret til forhandlinger om en overtagelse.

Det var Uniteds koncerndirektør, Richard Arnold, som for nyligt var på en tur til Saudi-Arabien. Rygterne gik i den forbindelse på, at Arnold var i Saudi-Arabien for at åbne op for forhandlingerne om et muligt salg af United. Kilder tæt på United afviser dog nu, at dette skulle være tilfældet. Sådan skriver Manchestereveningnews

Derimod var Arnold i Saudi-Arabien, fordi han kender kronprinsens søn, som han har haft en arbejdsrelateret relation til tidligere.

Forholdet mellem United og Saudi-Arabien spænder tilbage til 2017, hvor klubben underskrev en samarbejdsaftale med landets General Sports Authority i håb om at udvikle fodboldindustrien i Golfstaterne. 

Ed Woodward har også tidligere på året været ude at afvise spekulationerne om et muligt køb fra Saudi-Arabien. Her fortalte Uniteds administrerende direktør, at han ikke tror, at Glazer-familien er interesseret i at sælge.

– Baseret på hvad jeg ser, bliver de her i lang tid, fortalte Woodward dengang til United-magasinet, United We Stand

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Dokumentar fortæller historien om Sir Matt Busby

Næste artikel

Podcast: Brighton-optakt og ejerforhold

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share